b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : fnatic – FaZe – 05/27 17:30

A tegnapi Bundesliga játéknap igencsak megtréfált minket és az eredményeket látva a mai mérkőzésekben én egyáltalán nem bízom. A mai  kiszemelt mérkőzések között egyébként az RB Leipzig – Hertha BSC és a Hoffenheim – Köln szerepelt, viszont mindkét esetben olyan alacsony szorzókat láthatunk, hogy nem éri meg semmilyen módon fogadást kötni a találkozókra. Így a mai nap maradtunk az eredeti tervnél, amely a DreamHack “C” jelzésű csoportjának rangadójára vonatkozna.


A kiemelt mérkőzés a fnatic – FaZe mérkőzés lenne, ahol mindenképp egy izgalmas találkozóra van kilátás. Annyi biztos, hogy amennyiben nyer a FaZe első helyen és felső ágon jut tovább, viszont ha kikap a csapat, akkor akár a fnatic és a Spirit csapata is joggal pályázhat az első helyre. Úgyhogy már ez önmagában kialakít egyfajta rangadó hangulatot a mérkőzésen. Aztán ott van az a tényező, hogy amíg a fnatic egy teljesen megszokott csapattal játszik ma is, addig a FaZe “Bymas” játékát kell hogy beépítse a játékába. Ez úgy tűnik, hogy igencsak megy a csapatnak, bár azért vannak még hiányosságok és példának okáért a tegnapi Spirit mérkőzésen végig lógott a levegőben “Niko”-ék sikere. Ami azt illeti a fnatic elég gyengén kezdte meg a DreamHack szériáját, hiszen kikaptak a kiváló formában lévő Spirit csapatától, majd ezt követően megint kellett a csapatnak két map, hogy a régi formáját mutassa és a harmadik mapon, már a régi és igencsak magabiztos fnaticot láthattuk. A FaZe az utóbbi időben igencsak felhívta magára a figyelmet és ezt a fnatic is megérezhette, hiszen 2019 óta többször is találkoztak a csapatok. Hivatalosan két tornát lehet kiemelni, amelyek az ESL PL 10. és 11. szériáira vonatkoznak. Az ESL 10 esetében a FaZe nyert 2-1-re, ám 2020. áprilisában a fnatic nyert 2-1-re riválisa ellen.

A mostani mérkőzés BO3, ami azt jelenti, hogy két győzelemig tartó párharcot láthatunk. A fnatic a 3., míg a FaZe a 7. a CS:GO világranglistáján.

Mindenképp kemény mérkőzés vár a “Niko” által irányított FaZe-re. (Fotó : hltv)

A csapatok igencsak közel állnak egymáshoz a CS:GO világranglistán és ugyanezt mondanám a csapatok összehasonlítása, ill. a mapok esetében is. Ha már csapatok, akkor érdemes megemlíteni, hogy a mérkőzés legjobbja “Niko”, ami szerintem egyáltalán nem meglepő. Én továbbra is csodálom az ő képességeit, hiszen csapata irányításán túl, nagyon jól fragel és egyértelműen ő a döntő szinte minden körben. Rajta kívül minden egyes tag 1.04 és 1.10 közötti értékekkel rendelkezik. A fnatic csapatában a megszokott ötöst láthatjuk és én személy szerint “Golden” játékát leszámítva egytől egyig “Niko” szintjére sorolnám a fnatic további négy tagját. Amennyiben “KRIMZ”, “flusha”, “JW”, “Brollan” négyesből ketten jó napot fognak ki, akkor valóban nagyon szoros mérkőzésre van kilátás, viszont, ha ebből a négyesből többen is képesek jó teljesítményt nyújtani, könnyű szerrel nyerhetnek is a svédek. A mapok esetében is igencsak remek hírem van, hiszen látható a három-hármas felállás, ami arra enged következtetni, hogy mindkét csapatnak adottak lesznek a pickelések szempontjából, hogy olyan mapot válasszanak, amelyen a rivális gyengébb. A fnatic egyértelműen jobb Inferno, Train és Overpass trión, míg a FaZe D2, Mirage és Nuke hármason teljesít jobban. A ESL 11-es mérkőzésen Mirage és Overpass volt a pickelt map, ahol igencsak magabiztos teljesítménnyel nyertek a felek. A 2019-es versenyen pedig Overpass és Inferno-t pickelték a csapatok, ahol ugyanezt láthattuk. Persze minden torna más és más, ám érdemes megemlíteni, hogy mindkét csapat igencsak felkészült, ráadásul “mérkőzésben is van”, hiszen az utóbbi időben sorra érkeztek számukra a tornák és a megmérettetések, amelyet volt, hogy remekül “ugrottak meg” a felek, de volt, hogy csúnyán leszerepeltek. Egy szó, mint száz a mai mérkőzésnek nagy tétje van és véleményem szerint a fnatic akár meglepetést is okozhat. A fogadóirodák nem véletlen számolnak szoros mérkőzéssel és ugyan benne van, hogy a fnatic ma egy gyengébb napot fog ki, ám bízom benne, hogy a pickelt mapjukat képesek ma is magabiztosan hozni. A FaZe formailag most erősebb, ám “Bymas” játékát még be kell építeni a játékukba és ez látható is, hogy sebezhetőbbé vált némileg a csapat. Úgyhogy a hétfőn megbeszélt 2,5 map feletti opciót ajánlom számotokra fogadásként, amit 2,5 egységgel teszünk meg.

fnatic – FaZe Fogadási határidő : 17:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2.5 felett (Összesített mapok) 1.83 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: