b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DreamHack : compLexity – fnatic – 06/08 14:00

A CS:GO némileg háttérbe került, ugyanis a DreamHack tornát kevésbé vették komolyan a csapatok, viszont a mostani mérkőzés már a rájátszásban kerül megrendezésre, ahol azért lehet számítani szorosabb összecsapásokra.


A mérkőzéssel kapcsolatosan érdemes megemlíteni, hogy a fnatic számít az esélyesebbnek. Véleményem szerint ez annak tudható be, hogy a csapat előkelőbb helyet foglal el a világranglistán, ill. az egymás elleni eredmények lehetnek még a mérvadóak, ugyanis 4-0-ás előnye van a fnaticnak a compLexity csapatával szemben. Azonban érdemes megemlíteni, hogy a helyezések miatt a compLexity fog pickelni először, márpedig látva a mapokat, aligha képzelhető el, hogy az első pályán olyat válasszanak, ahol könnyű szerrel nyerhetne a fnatic.

A mérkőzés bo3, tehát az nyeri meg a mérkőzést, aki elsőként ér el két map győzelmet. A compLexity a 17., míg a fnatic a 3. a világranglistán.

A fnatic viszonylag jobb formába került, viszont ma sem vár a svédekre egyszerű feladat. (Fotó : hltv.org)

A svédek felemás teljesítménnyel rendelkeznek, ugyanis a DreamHack rájátszásba épphogy bekerültek, míg a Gamers Without Borders tornán már az első körben búcsúztak, ill. a Blast Premier Springen is viszonylag könnyedén kapott ki a csapat. Egyszóval egyáltalán nem biztos az, hogy ma az amúgy jobb formába kerülő compLexity annyira esélytelen. A csapatok összehasonlítása is igencsak beszédes, hiszen a compLexity csapatát erősítő “blameF”, “k0nfig”, “oBo” trió jobb értékekkel rendelkezik, mint a svéd csapatban szereplő játékosok. Ám azt is érdemes megemlíteni, hogy a svédek azért jóval összeszokottabbak lehetnek, ráadásul a rutin mellettük szól, ugyanis a “KRIMZ”, “Brollan”, “flusha” trió nagyon jól kiegészíti egymást és ténylegesen inkább csapatként mondanám jónak a fnaticot. Az ESL PL 11 óta valami változott a svédeknél, de persze tudhatjuk, hogy ezek az online tornák sokkal érdekesebb mérkőzéseket hoznak. Ráadásul remek kiindulóalap lehet számunkra az ESL ONE Road to Rio sorozatban látható mérkőzés, ugyanis akkor a fnatic nyert, ám a pályákon rendre kiélezett párharcot láthattunk. A compLexity jobb értékekkel rendelkezik D2, Mirage, Nuke és Vertigo négyesen és nagy valószínűséggel ezen négy map fog szerepelni a választásaikban is. Az ESL ONE tornán Nuke és Inferno volt a pickelt map, és 16-14, ill. 19-16-os győzelmet ért el a fnatic. Ennek ismeretében én nagy felelőtlenségnek érezném azt, ha a compLexity, vagy a 2,5 map feletti opció mellett tenném le a voksom, viszont az első mapon, bármikor kialakulhat egy szoros összecsapás. A fnatic többször megtréfált már minket, viszont most úgy érzem, hogy a compLexity pickelt mapját szorossá fogja tenni a svéd csapat és amennyiben egyik fél sem “adja fel” hamar a küzdelmet, akkor nagyon könnyen “zöldülhet” a 26,5 kör feletti opció az első map esetében. Mivel végig követtem az eseményeket és láttam azt, hogy a fnatic azért az utóbbi mérkőzéseken viszonylag összeszedetten játszott, nagyon meglepne, ha nem tudnák megnehezíteni a compLexity dolgát. A compLexity mérkőzései pedig számomra beszédesek, ugyanis jóval gyengébb csapatok ellen is megizzadt a csapat, úgyhogy minden esély adott az over opcióra.

compLexity – fnatic Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 26,5 felett (1. map – összesített körök száma) 1.66 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: