b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Division 2 : Skive – Kolding

Vélhetően mindkét csapat szeretne feljutni az első osztályba. Ma pedig az első hely sorsa a tét, vajon képes lesz a Skive megtartani a pozícióját? (Fotó : Getty Images)

A mai napunk zárásaként egy dán másodosztályú mérkőzéssel készültem, ahol már a többször favorizált Skive csapatára ajánlok fogadást. Legutóbb a Skive győzelmet favorizáltuk “A” kategóriába, most viszont egy ki-ki mérkőzés, illetve rangadó kerül megrendezésre a rájátszás 6. fordulójában.


I Skive – Kolding I

 

A hazai csapat remek szezont nyújt a második élvonalban, ahol továbbra is magabiztosan őrzik az első pozíciójukat. Ma viszont akár “trónfosztást” is követelhet az utóbbi fordulóban elért botlás, hiszen a vendég oldalon a 2. helyezett és mindössze 1 pont lemaradással rendelkező Kolding érkezik.

A két csapat a liga legeredményesebb csapatai közé tartozik a gólszerzést tekintve. a Skive 63, míg a Kolding 60 gólt szerzett 27 fordulót követően. A Skive hazai pályán 2,21, míg a Kolding idegenben 2,04-s mutatóval rendelkezik a góladatok alapján.

Vélhetően mindkét csapat szeretne feljutni az első osztályba. Ma pedig az első hely sorsa a tét, vajon képes lesz a Skive megtartani a pozícióját? (Fotó : Getty Images)

A tét tehát ma nem kisebb, mint az első hely. Mindkét oldal hiányzó nélküli kerettel rendelkezik ami már önmagában jó jel, egy ilyen rangadó előtt. A Skive-t tartom a mérkőzés esélyesének, de nem tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy a Kolding legutóbbi 5 mérkőzésén 14 gólt és 13 pontot szerzett. Egy szó , mint száz egy rangadó lesz ez a mai ráadásul a két fél a szezon során 3-5, illetve 2-2-s döntetlent ért már el egymás ellen. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a gólváltás 1,60-s szorzóért cserébe lejön ezen a mérkőzésen.

Skive – Kolding (19:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: