b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

DEL : Straubing – München – 19:30

A második prémium elemzés esetében a Straubing – München német jégkorongliga rangadójára ajánlok fogadást.


A mostani mérkőzés igencsak parázs párharcnak ígérkezik, hiszen a német liga első, ill. második helyezettje mérkőzik meg egymással. A vendégek eddig 11-0-0-0-ás mérleggel rendelkeznek, egyszóval hibátlan mutatónak örvendnek. Míg a Straubing 5-3-0-3-as mérleggel rendelkezik. Ami azt illeti a mostani mérkőzésen egyetlen kérdés van, amely befolyásolhatja a kimenetelt, hogy a vendégek mennyire lesznek fáradtak a Färjestad elleni BL találkozót követően. Ugyan a Straubing két nappal a BL mérkőzést lépett pályára, ám sosem pozitív tényező az, hogy az egyik együttes pár nappal fáradtabb a másiknál.

A München legutóbb 2016.12.23.-án szenvedett vereséget a Strabuing ellen és azóta már a 9. győzelmét érte el az együttes ellen a csapat.

Izgalmas mérkőzésnek ígérkezik, ám szerintem a München megnyeri a 10. mérkőzését zsinórban a Straubing ellen! (Fotó : Getty Images)

Ugyan a vendégek fáradtabbak lehetnek, ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy nekik van a legjobb védelmük a ligában. Úgyhogy ez még egy pozitív tényező a vendégek sikere mellett. Mivel a Straubing egy kisebb gödörbe került és ezt a Mannheim ellen próbálta meg feledtetni a csapat én úgy érzem, hogy most minden a München sikere mellett szól. Úgyhogy erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva

Straubing – München Fogadási Határidő : 19:30
Tipp : München (A mérkőzés győztese) odds: 1,65 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: