Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Darts VB: Vajon továbbjut a negyedik körből is J. Rock?!

Csütörtök este ismét színpadra lép az Ally Pallyben Josh Rock, aki Jonny Clayton ellen fog játszani a negyedik körben!

Bátran kijelenthetjük, hogy ez a párharc hozhatja a legtöbb izgalmat, hiszen a fiatal északír minden meccsén bebizonyította, hogy óriási tehetség és láthatóan a kezdeti izgalmakat is leküzdötte már. Persze Clayton ellen is könnyedén megizzadhat és úgy ahogy Aspinallal szemben csak a döntő szettben jött össze számára a továbbjutás, ez ma is igaz lehet. Ugyanis J. Clayton eddig leginkább félgőzzel játszott a meccsein és így is elég simán hozta a „kötelezőket”, hogy ez mennyire lesz negatív kihatással a játékára jó kérdés, de szerintünk, ha J. Rock megint elkezdi dobálni a tömegeket, netalántán lesz a tarsolyában egy-egy extra leg, akkor az Clayton képességeit is felkorbácsolja majd. A fogadóirodák ma is a Rock győzelmét/továbbjutását tartják esélyesnek, ez pedig azért is meglepő, mert Clayton  jóval rutinosabb játékos, ráadásul a világranglistán is a top10-ben szerepel.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


J. Clayton – J. RockFogadási határidő: 22:45

Ami biztos, hogy J. Rock legyőzéséhez egy igencsak ütőképes Claytonra lesz szükség, de ugyanez igaz fordítva is, hiszen félgőzzel itt ma Josh Rock nem fog tudni nyerni. Mi egy nagyon izgalmas meccsel kalkulálunk, a maximumokat is hozhatják a játékosok, de látva az Aspinall elleni meccset, mi inkább az összesített szettek felé húztunk és az 5.5 szett feletti opciót küldjük csatába! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: 5.5 felett (Összesített szettek)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: