b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Dánoknál a pattanásig feszülnek az idegek!

A dánoknál az utolsó fordulók, illetve a rájátszások visszavágói következnek. Nagyon nehéz helyzetben lehet akár a Bröndby, Midtjylland kettős, de mi a Köbenhavn mérkőzését és a Silkeborg – Helsingor összecsapását emeltük ki a dán Superliga mérkőzéseiből. A prémium csomagjainkban is ezeket a mérkőzéseket osztottuk meg, egy-egy ellátott tippel, illetve részletes elemzésekkel! Tartson Ön is velünk és kövesse a mai útmutatásunkat!Nordsjaelland – FC Köbenhavn (0-0)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,45


15 napos/Single csomag tekintetében a Nordsjaelland-FC Köbenhavn mérkőzésre tettük le a végső voksunkat. A két fél közül valamelyik csapat igazán csalódott lesz, hiszen az utolsó fordulóhoz értünk, amely sorsdöntőnek bizonyulhat mindkét oldalt tekintve. A jelenlegi statisztikák alapján 58 pontjával a Nordsjaelland foglalja el a 3. pozíciót, míg a Köbenhavn az utolsó fordulóbeli szereplései miatt 57 ponttal a 4. helyen áll. Tehát egyetlen egy pont van a két fél közt és ez ma ahogy már az első szavainkban leírtuk sorsdöntő lehet. Mindkét oldalon megvannak azok a játékosok, akik a csapatok ügyeletes gólfelelősei. Hazai oldalon gondolunk itt Jensen, Asante, Pedersen, Amon négyesre, míg a vendégek oldaláról a Paraguayi Santander, FIscher, Ankersen trió az akik szállítják a gólokat mérkőzésről mérkőzésre. A vendégeket tekintve viszont az utolsó két mérkőzésen valami oknál fogva nem sikerült a gólszerzés. Ugye ezt tapasztalhattuk is, hiszen a Midtjylland ellen hazai pályán 27 helyzet ellenére sem sikerült gólt szereznie a Köbenhavn csapatának. Viszont ma nem lehet kérdés, gól nélkül a csapat nem végezhet a 3. helyen, ami ma sorsdöntő hibának bizonyulna. A vendég oldalról az előbb említett hármas 100%-ig biztos, hogy a kezdőcsapatban fog szerepet kapni. A hazai oldalon nem igazán volt sikeres a bajnoki véghajrá, viszont tegyük hozzá, hogy a csapat a legutóbbi 5 fordulóban három alkalommal találkozott a Midtyjlland/Bröndby kettőssel, ahol ugyan kikaptak, de minden alkalommal szorossá tették a mérkőzéseket és sikerült nekik legalább egyszer a hálókba találni. Azt követően a kötelező mérkőzéseken már győzelemmel és döntetlennel kalkulálhattak a piros-sárgák, ami a jelenlegi helyezésüket tekintve remek opciónak számít. Most viszont jöhet a kérdés, hogy mi fog történni a pályákon, ha nem gondolunk az előző hétre, akkor azt mondjuk, hogy egyértelműen megszületik a gólváltás, hiszen ma a Köbenhavn számára küzdeni, hajtani kell, míg a Nordsjaelland egy góllal, már-már a bronz érem csillogását érezheti önmagán. Ha pedig ez nem lenne elég a legutóbbi összecsapáson közel 1,5 hónapja 2-1-s eredmény született, igaz akkor Köbenhavn sikerrel, de a legutóbbi 5 összecsapásukon 4 alkalommal született meg a gólváltás, mint opció. Mi így elvonatkoztatva az előző heti teljesítményektől és pech sorozattól, szinte biztosak vagyunk abban, hogy mindkét csapat szerezni fog legalább egy gólt a mérkőzésen. Ma egy nagyon nehéz mérkőzésre számíthat a Köbenhavn együttese, akikben ugyan van egyfajta pszichológiai élmény, mivel 1,5 hónapja nyerni tudtak a mai házigazda ellen, de a hazai pálya, illetve a hazai publikum ma 12. játékosként ott lehet a pályán és ez akár egy 1-1-s döntetlent is eredményezhet. Mi úgy véljük, hogy ma vagy döntetlen, vagy hazai siker születhet, de a hazai csapat mérkőzéseit és küzdeni akarását látva, inkább az 1-1-s eredmény felé hajlunk.

A hazai kezdőcsapatban Rúnarsson, Pedersen, Skovgaard, Jensen, Jakobsen, Nelsson, Andersen, Damsgaard, Asante, Donyoh, Hansen játékosokra lehet számítani a mai mérkőzésen.

A Köbenhavn kezdőcsapatában pedig Olsen, Johansson, Ankersen, Boilesen, Vavro, Kvist, Greguš, Fischer, Thomsen, Santander, Soteriou tizenegyre lehet számítani.

Ami a hiányzókat illeti a hazai oldalon a horvát védő Barolec visszatérhet az egy mérkőzéses eltiltása után, míg Da Silva és Frese továbbra is sérüléssel bajlódik. A vendég oldalon Pavlovic, Köteles és Keita mellett a veterán védő Antonsson is sérülést szenvedett így a szezon utolsó, egyben legfontosabb mérkőzését a lelátóról lesznek kénytelenek figyelni a játékosok.

Mindent egybevéve tehát mi bízunk a gólváltásban, hiszen a tét nem kisebb, mint a 3. hely, amely az Európa Liga Play Off döntőjét jelenti, mindössze egy pont választja el a két csapatot. Statisztikák és a megszerzett kezdőcsapatok, illetve hiányzókat látva, mi várjuk a gólváltást, viszont véleményünk szerint ma “kitart” a Nordsjaelland hazai pályán és képes lesz legalább egy ponttal abszolválni, amely ma a 3. hely megtartását jelentené a hazaiaknak!Silkeborg – Helsingor (3-2)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds:1,55


“Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk esetében is, szintén egy dán mérkőzést választottunk ki a kínálatból. Véleményünk szerint az előző mérkőzés egészében beszédes lehet, hiszen 1-1-el zárult az első mérkőzés, de akár 3-3 is lehetett volna a találkozó. A Silkeborg óriásit mentett Nilsson utolsó percekben megszerzett góljával, most pedig hazai pályán úgymond előnyben lehet a csapat, hiszen otthon szinte mindig képes egy-egy gólt szerezni az együttes. Legutóbbi 20 mérkőzésükön mindig szereztek legalább egy gólt, amely fantasztikus statisztikának számít és legutóbb 2017.08.25-én volt arra példa, hogy a csapat ne szerezzen a hazai publikum előtt legalább egy gólt. Viszont az előző mérkőzést látva a Helsingor is remek formában van, ráadásul a vendég együttes idegenben is jól teljesít a kapu előtt, a legutóbbi 15 idegenbeli mérkőzésükön mindössze egyetlen egy alkalommal nem szereztek gólt, de példának okáért a Bröndby, Köbenhavn ellen sikerült nekik gólt szerezni, illetve a ma ellenfelük ellen 2018.03.31.-én 2-3-s sikerrel búcsúztak. Ma a tét nem kicsi és aki ma nyerni tud, vagy két góllal tud abszolválni az továbbjuthat a döntő körbe. Az előző mérkőzést látva, látható volt,hogy a Helsingor kezdeményezett, majd az utolsó 25-30 percben a Silkeborg kezdeményezett, majd sikerrel egy gólt is szerzett. A találkozón amúgy 2 kapufa és rengeteg ziccer volt látható, ma pedig a tét óriási és ezért mi bízunk benne, hogy az amúgy két fantasztikus statisztikával és gólokkal számítható együttes képes lesz gólokat szerezni. Mindkét oldalnak fontos a gólszerzés, ezért mi bízunk a gólváltásban a találkozón!

A várható kezdőcsapatokat tekintve, a Silkeborg együttesében Jensen, Vendelbo, Salquist, Jakobsen, Dahl, Moro, Sloth, Rodic, Mattsson, Sorensen, Nilsson tizenegy játékára lehet számítani. A legfontosabb és kulcsjátékos Nilsson aki az előző mérkőzésen is góllal járult hozzá csapata “sikeréhez”, tehát a pályán lesz.

A Helsingor együtteseében pedig Bruhn, Fisch, Gregor, Henriksen, Segev, Basse, Olsen, Kohler, Dos Santos, Douglas és Mortensen kezdőre lehet számítani.

Hiányzók tekintetében a hazai oldalon továbbra is Alex és Flinta játékára nem számíthatnak, míg a vendégek oldalán Henriksen, Holm és Ritter várhatóan nem lép pályára, pár Holm az utazókeretben lett említve.

Az előző mérkőzést mi figyelemmel követtük, hiszen úgymond egy-egy oda-visszavágós mérkőzésre könnyebb fogadni, vagyis átláthatóbbá váltak az erőviszonyok és mi ilyenkor szeretünk belenyúlni egy-egy visszavágó mérkőzésébe. Mi úgy véljük, hogy a Silkeborg lesz az a csapat, aki továbbjut, hiszen az előző mérkőzésen is, második félidőt látva a Helsingor szinte pályán se volt, illetve a hazai statisztika és az a tényező, hogy a hazai publikum előtt léphet pályára a csapat egy plusz érv lehet a hazai csapat továbbjutására, viszont a Helsingor az-az együttes akiket sose írnánk le, ma pedig menniük kell egy gólért, hiszen az utolsó percekben bekapott gól miatt, jelenleg ők a kiesők. Így mi úgy véljük, hogy várható lesz ma is a gólváltás a mérkőzésen, illetve a kezdőcsapatokról beszerzett információk által, szinte megegyeznek az előző mérkőzésen látottakkal! Mi egy szoros mérkőzésre, viszont hazai/döntetlen eredményre számítunk, így a várt eredményt tekintve is 1-1, vagy 2-1-s eredményt realizálunk a mai találkozón!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: