b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Dánia : Vejle – Fredericia – 18:30

Vajon ismét gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a felek? (Fotó : Getty Images)

A mai “prémium elemzéseket” egy dán mérkőzéssel kezdeném, ahol két igencsak gólerős együttes találkozik egymással. Gyakorlatilag mindkét csapat képes izgalmas és gólokban gazdag mérkőzéseket kialakítani és ennek tudatában most is hasonló mérkőzésre van kilátás.


I Vejle – Fredericia I

 

A döntésemet leginkább a látott eredményekre, illetve a várható gólszámadatokra alapoztam. Ami egyértelmű, hogy mindkét csapat igencsak gólerős, hiszen a házigazdák már 13 gólt szereztek 4 tétmérkőzés alatt, míg a vendégek 12 találatnál tartanak. Ez a szám igencsak beszédes, ráadásul ott van az a tényező is, hogy a vendég együttes a bajnokságban minden egyes találkozóján gólt kapott, míg a Vejle két találkozón tette meg mindezt.

A várható gólszámadatok alapján a Vejle 2,33, míg a Fredericia szintén 2,33-s átlaggal rendelkezik a gólszerzést tekintve. Ennek ellenére a gólszámadatok 2,01, illetve 1,98-ra helyezte a két együttes mutatóit.

Vajon ismét gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a felek? (Fotó : Getty Images)

A gólváltás véleményem szerint egy várható opció lehet ezen a találkozón, amit én meg is fogadok, úgyhogy aki gondolja bátran meglehet rakni azt az opciót is. Ám ahogy az egyik legrégebbi előfizetőm is mondta már, az összesített gólszámra sokkal jobban megéri fogadást kötni, hiszen gólváltás esetében az 1-1-s eredmény az az eredmény, ami egy 2,5 gól feletti opció esetében veszteséget realizál. Viszont minden egyes más eredmény már profitot jelent. Úgyhogy én a 2,5 gól feletti opciót favorizáltam most ezen a mérkőzésen. A két csapat képes lehet akár egymaga is 3 gólt szerezni és számomra ez igencsak beszédes. A tavalyi egymás elleni eredményekből felesleges kiindulni, hiszen egy új szezon és más keretek találkoznak egymással. A vendég csapatban Holvad biztosan kezdeni fog, míg a hazai oldalon Finnbogason, Montiel és Dantas játéka is megalapozott. Úgyhogy mindkét oldalon szinte a legjobb kezdők találkozhatnak egymással és nagyon bízom benne, hogy nem a védekezésre fogják helyezni a csapatok a fő hangsúlyt.

Vejle – Fredericia (18:30)

Tipp: Több, mint 2,5 gól (Összesített gólszám) odds: 1,65 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: