b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Dán Kupa : Bröndby – Midtjylland

Vajon nyerni tud a Midtjylland, vagy ismét meglepetés születik? (Fotó : Getty Images)

A “Gold” szolgáltatásunk eddig ellenállhatatlanul teljesít és továbbra is hibátlanok vagyunk (8/8). Ma két elemzéssel készülök és remélem, hogy sikerül elérnünk ma is egy nyereséges napot, illetve a +30%-s profitot.


I Bröndby – Midtjylland I

 

A bajnokság képe alapján egyértelműen a Midtjylland érdemli meg a kupagyőzelmet, illetve itt a kupában is ők kapták a nehezebb ágat. Példának okáért 2-0-ra nyertek az FC Köbenhavn ellen. A Bröndby jóval könnyebb ágon jutott idáig, de az elődöntőben az Aalborg ellen igencsak megszenvedett a csapat.

Ami elbizonytalanít a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy utóbbi időben a “futballromantika” kihalt a labdarúgásból és szinte minden egyes ilyen találkozón, nem az egész éves “megérdemelt” mutatók, teljesítmény alapján dőlnek el ezek a győzelmek, hanem mindig a meglepetés csapat nyer.

Kupadöntő igencsak izgalmasnak ígérkezik. Vajon nyerni tud a Midtjylland, vagy ismét meglepetés születik? (Fotó : Getty Images)

A Midtjylland kerete bőven erősebb, mint a Bröndbyé, illetve ott van az a tényező is, hogy idén lényegében semmit se nyert a “bajnokaspiráns” csapat. Igen ám, de ott lehet a másik tényező, hogy a Bröndbynek csak ez a lehetősége adott a nemzetközi kupaszereplésre. Mindent egybevéve én egy izgalmas ki-ki mérkőzésre számítok. Mindkét csapatnak fontos lehet a mostani kupagyőzelem, de ott van a levegőben, mint a Coppa Italián, hogy az egyik csapat már biztosan EL résztvevő, míg a másik csak a kupagyőzelmével harcolhatná ki ezt a teljesítményt. Úgyhogy ki-ki mérkőzésen én arra voksolok, hogy ismét kevés gól fog születni. Egyik oldalnak sem célszerű rohanni, ugyan 2-3 gólos mérkőzésre van kilátás, ahol a gólváltás is bőven reális és várható. Viszont véleményem szerint itt az 4,5 under opcióban óriási érték van. Kimenetelt hanyagolnám, bár a Midtjylland sikerén nem lepődnék meg. Végeredmény szempontjából 1-1, vagy 1-2-s eredményre számítok.

Bröndby – Midtjylland (17:00)
Tipp: Igen + Kevesebb, mint 4,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + összesített gólszám) odds:2,50 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: