b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Csípjük el közösen: Barcelona – Tottenham esélylatolgatás

Tottenham Hotspur's Harry Kane (right) celebrates scoring his side's third goal of the game with team-mates Christian Eriksen (centre) and Dele Alli (right) during the Premier League match at Wembley Stadium, London. (Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)

Erre vártunk és úgymond az előzetes hírek beigazolódtak, hiszen a Barcelona Messi nélkül és egy “B” kerettel került felállításra a mai mérkőzésen egy olyan Tottenham ellen, akiknek ma csak a győzelem elfogadható.. (Kötelező fogadni!!)


I Barcelona – Tottenham I

Kivártunk a végsőkig ezzel a találkozóval kapcsolatban, hiszen erre számítottunk, hogy a Barcelona “B” kerettel fog felállni egy olyan Tottenham ellen, akiknek az utolsó leheletükig küzdeni kell a győzelemért, ráadásul szinte teljes kezdőcsapat került felállításra! Úgyhogy bennünk nincs kérdés, ugyan ezzel a rövid érveléssel érkeztünk, hogy a Barcelona Messi nékül, egy teljesen felforgatott védelemmel áll ki Eriksen, Alli, Kane és Son négyes ellen. Úgyhogy rakni kell és egy biztonságos tippre teszünk ajánlást, méghozzá “B” kategóriába sorolva!

Barcelona – Tottenham (21:00)
Tipp:Döntetlen , vagy Tottenham (Kétesély) odds: 1,57 “B” kategória Tét: 3 egység
0
%d bloggers like this: