b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : Vitality – OG – 07/01 15:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A kora délutáni meccsen egy borzasztó szoros párharcra számítok. Az oka is megvan, hiszen az OG egy nagyot küzdő csapat és most is némileg leírják őket az irodák. Annyi biztos, hogy a ZywOo által fémjelzett francia Vitality a meccs esélyese, ám azt nehezen tudom elképzelni, hogy az OG a mostani formájában (megverték a North, BIG, Heretics hármast) ne nyerjen legalább egy mapot. A Heretics hasonló stílust képvisel, mint a Vitality, ill. a BIG azért egy jóval erősebb csapat a franciáknál és ezen együtteseket is verte az OG. Legutóbb a felek áprilisban találkoztak és akkor az OG nyert 2-1-re. Akár most is meglepetés születhet, ám a 2,5 map feletti opcióban reális érték lehet fogadás szempontjából.

Vitality – OG Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.90 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: