b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : Team Vitality – Heroic – 06/29 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A Heroic csapatát rendre leírják a fogadóirodák, márpedig a dán csapat igencsak veretes statisztikával rendelkezik jelenleg. Itt a tornán nyerte az ENCE ellen kétszer is, de épp a NiP, fnatic, Endpoint is “lefeküdt” a csapatnak. Legutóbb a DreamHack tornán találkoztak a csapatok, akkor 2-1-re nyert a Vitality és a 2,5 map feletti opcióra ma is nagy esély van.

Team Vitality – Heroic Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 2.00 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: