b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : Team Vitality – BIG – 07/05 17:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Kérjük, hogy csatlakozzon a külön erre a célra és prémium előfizetéssel rendelkező előfizetőinknek kialakított telegram értesítő csatornához. Ezen a felületen osztjuk meg a tippjeinket elsőként, ill. itt találhatóak meg az élő és a FIFA tippjeink is. A csatornához az előfizetői tájékoztatóban található link segítségével tud csatlakozni.


A mérkőzés bo5, az-az 5 mapon játszhatnak összességében a csapatok és 1-0-ás eredményről indul a párharc. A mérkőzést az nyeri meg, aki először nyer három mapot. A BIG véleményem szerint továbbra is egy nagyon erős csapat és a Vitality egyedül “ZywOo” miatt tart ott ahol. Persze egy öt fős csapatnál egy személyre kiélezni mindent, elég nagy bátorság, viszont a francia csapat az awp-s játékosa nélkül szinte garantált, hogy nem tartana itt. A BIG esetében egy hendikep opciót favorizálnánk, ami az egész mérkőzésre vonatkzona. Ez a tipp akkor “zöldül”, ha a BIG nyer két mapot. Izgalmas mérkőzésre számítok, de szerintem reális a BIG két mapos sikere.

Team Vitality – BIG Fogadási határidő : 17:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
BIG +1,5 (Hendikep) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : hltv.org)

0
%d bloggers like this: