b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : Team Vitality – BIG – 07/03 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A mérkőzés számomra akár egy döntőbe is illene, ám a két csapat csak a felsőági “fináléba” mérkőzik meg egymással. Kijelenthetem, hogy a mostani formák alapján a két legjobb csapat találkozik és a szívem némileg a BIG felé húz, hiszen a Vitality sokszor tréfált már meg minket, illetve a németek azért jóval összetettebb játékerőt képviselnek. Az ajánlásom leginkább az első mapra vonatkozna, ugyanis a BIG egyedül D2-n élvez viszonylagosan nagy előnyt, ám az összes többi mapon nagyon szoros mérkőzésre lehet számítani. Mindenképp kulcsfontosságú lesz a pick, ám ez a 26,5 over opció olyan alacsony line, hogy hiba lenne kihagyni.

Vitality – BIG Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
26,5 felett (Összesített körök – 1. map) 1.66 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : hltv.org)

0
%d bloggers like this: