b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : MiBR – FURIA – 06/26 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A Furia 6 mapon jobb értékekkel rendelkezik, mint a MiBR. Ilyen felállásban ritkán van benne a meglepetés. Legutóbb ugyan nyert a MiBR. a BLAST PS-en, viszont azt megelőzően rendre FURIA győzelem született. Kemény meccs lesz, de 1.57-ért a FURIA ajándék lehet. 1,5 egységet pedig bőven megér a történet.

MiBR – FURIA Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
FURIA (Győztes) 1.57 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: