b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : Heroic – OG – 07/03 15:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


Ami azt illeti mindkét fél mérkőzéseit elég részletesen követtem és azt a következtetést vontam le, hogy a mostani Heroic borzasztó erős. Tegnap láthattuk, ahogy nyertek a fnatic ellen, de azt is megfigyelhettük, hogy a pickelt mapokon azért elég magabiztos teljesítményre képes a csapat mindaddig, amíg nem engednek ki. A mapok esetében látható, hogy az OG jóval gyengébb mutatókkal rendelkezik riválisánál, ráadásul a jelenlegi formák alapján “stavn”, “niko”, “TeSeS” és “cadiaN” is jobb értékekkel rendelkezik, mint az OG-ban lévő négy játékos. Úgyhogy minden adott a Heroic győzelméhez.

Heroic – OG Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Heroic (Győztes) 1.72 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : hltv.org)

0
%d bloggers like this: