b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : Heroic – ENCE – 09/02 14:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 14:00

A Heroic nagyon jó formában van, megnyerték COL tornát, ahol Vitality, G2, complexity, fnatic négyest is maguk mögött hagyták. Az ENCE ennyire nincs jó formában, viszont annyi biztos, hogy a mapokat látva mindenképp várható az, hogy 2,5 map felett leszünk ezen a találkozón. Persze nagyon merész dolog ilyet kijelenteni, de a Heroic D2-n és Trainen könnyedén foghatja a Heroic csapatát. A finneket tehát nem írnánk le, de annyi szinte biztos a formákat tekintve, hogy a “TeSes”, “cadiaN” , “niko”, “stavn” “ b0RUP” ötös ma esélyes a győzelemre. Jöhet a 2-1!

📊 Ajánlott predikció: 
Heroic 2-1 (Pontos végeredmény)

odds: 
3.40  Ajánlott tét:1 egység

(Kiemelt kép : hltv.org )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: