b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : Heroic – AGO – 09/04 21:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 21:00

A Heroic edzője “HUNDEN” lebukott a tegnap este folyamán, hiszen megvizsgáltak több meccset és kiderült, hogy a tréner, több csapatvezetővel egyetemben egy bugot használt, aminek hála látta az ellenfelek mozgását, pénzét és így tovább. Hunden 1 éves eltiltást kapott ennek okán és ma a Heroic a taktikai “agya” nélkül kell, hogy játszon. Az ellenfelük ugyan nem a legjobb, ám ilyen információk birtokában egyszerűen nem tudtuk a fogadóirodáknál hagyni ezt a hendikep opciót, ráadásul az underdog csapat több pályán is jobb eredményeket ért el, mint a Heroic.

📊 Ajánlott predikció: 
AGO +1.5 (Hendikep)

odds: 
1.72  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : hltv.org )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: