b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : G2 – Heroic – 09/08 17:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 17:30

A G2-Heroic mérkőzésen továbbra is “HUNDEN” hiányára alpoztuk a választásunkat. Ugyan nem a legoptimálisabb szorzóra fogadunk, ám annyi egyértelmű, hogy a Heroic edzője nélkül kikapott egy igencsak gyenge AGO-tól, akikkel pár nappal ezelőtt nyertünk. Reméljük, hogy rémlik még, amit annál az elemzésnél osztottunk meg, ugyanis a Heroic továbbra is edző nélkül szerepel, így a csapat “agya” nem vesz részt a mai mérkőzésen sem. Az AGO elleni találkozón látható volt, hogy nem találta a fogást a Heroic, ráadásul elég sok “kaotikus” kört alakítottak ki, sokszor hárman támadtak, ketten pedig beragadtak és nagyon könnyen szedte szét az ellenfelét az AGO. Na most a G2 a világ egyik legjobbja, ráadásul a “kennyS”, “nexa”, “huNter-“ trió nagyon jó formában van. Az is kulcsfontosságú tényező, hogy a tornát nagyon magabiztosan kezdte meg a G2. Egy szó, mint száz a G2, ha él a kínálkozó lehetőséggel nagyon könnyed győzelmet arathat. A felek az év során háromszor találkoztak és kétszer G2, míg egyszer Heroic győzelemmel zárult ez a párosítás. Reméljük, hogy most a G2 begyűjti a harmadik győzelmét is.

📊 Ajánlott predikció: 
G2 (Győztes)

odds: 
1.66  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : hltv.org )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: