b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : fnatic – Heroic – 07/02 15:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A fnatic – Heroic meccs leginkább a svédek pickjén fog múlni. A fnatic a választások esetén nem lesz könnyű helyzetben, de bízom benne, hogy a svédek tanultak az előző meccsből és felkészültek a Heroicból. Ugyanis legutóbb 2-0-ra nyert ellenük a Heroic.

fnatic – Heroic Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.83 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : hltv.org)

0
%d bloggers like this: