b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : fnatic – BIG – 07/01 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A svéd – német párharc elég érdekesnek mondható, ugyanis a jelenlegi formák alapján syrsoN, XANTARES és tabseN 1.20 feletti ratinggel rendelkezik, míg a svédeknél többen a 1.10-es értéket sem érik el. A BIG jó formában van és a fnatic verhető mostanában. A meglepetés persze benne lehet a meccsben, de a mapokon is jóval erősebb a BIG mutatója, keretileg is erősebb a német csapat és minden adott ahhoz, hogy ők nyerjenek.

fnatic – BIG Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
BIG (Győztes) 1.66 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: