b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : FaZe – Heretics – 06/26 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A Heretics jól szerepel és több mapon is esélyes lehet a győzelemre. Mivel a fogadóirodák által kínált map hendikep opció magas szorzón fogadható, így nagy hiba lenne, ha nem fogadnánk egy alacsonyabb téttel a franciák map győzelmére.

FaZe – Heretics Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Heretics +1,5 (Hendikep) 1.66 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: