b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : FaZe – BIG – 06/28 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A meccsen a BIG győzelmében bízom. Őszintén szólva a FaZe-ben benne lehet a meglepetés, ám látva a mapokat, látva azt, hogy a BIG 2020-ban háromszor is megverte 2-0-ra a FaZe csapatát nagyon meglepne, ha most nyernének “NiKo”-ék. Úgyhogy fogadásom alapja a BIG győzelmére vonatkozik és ezt csak alacsony téttel ajánlom fogadásként.

FaZe – BIG Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
BIG (Győztes) 1.72 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: