b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : Evil Geniuses – FURIA – 08/28 22:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 22:00

A mostani párosítás az előzetes statisztikai adatok alapján nagyon szoros lehet. Annyi egyértelműen látható, hogy mindkét félnek megvan a maga gyengébb mapja, viszont összesített eredményeket nézve, rendre képesek a felek a legrosszabb mapokon is 11-12 kört nyerni, ami valljuk be nem rossz dolog. Az összesített mapokra ennek ismeretében nem ajánlunk fogadást, hiszen bármelyik csapat képes lehet elvenni az ellenfél pickelt mapját és könnyen borulhat a 2.5 map feletti opció. Az is egyértelműen látszik, hogy bármilyen pick is legyen, ez a két együttes egymás ellen rendre szoros mérkőzést játszik. A felek legutóbb júniusban találkoztak egymással és akkor minden pályán 29, vagy több körrel zártak. Ennek ismeretében, illetve a mérkőzés tétjének tudatában arra számítunk, hogy mindkét fél a legjobbját fogja hozni és az első mapon legalább 27 kört láthatunk tőlük. Ehhez mindössze annyi kell, hogy mindkét csapat 11-11 kört nyerjen.

📊 Ajánlott predikció: 
26.5 felett (1. map – összesített körök)

odds: 
1.72  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: