b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : ENCE – FaZe – 06/30 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


Szoros meccsre számítok és továbbra is tartom, hogy a FaZe fogható. A BIG elleni meccsen nagyon kikaptak és általában szoros meccseket játszanak az ENCE csapatával “NiKo”-ék. Idén kétszer találkoztak és hat pályából négyszer zártak 26,5 kör feletti opción. Reméljük, ma jön az ötödik..

ENCE – FaZe Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
26,5 felett (Összesített körök 1. map) 1.72 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : DreamHack)

0
%d bloggers like this: