b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : compLexity – NaVi – 08/23 15:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 15:00

Mindkét csapat magabiztos teljesítménnyel nyitott a tornán és  a mostani mérkőzés is rengeteg izgalmat tartogathat önmagában. Annyi biztos, hogy a NaVi élt már meg szebb napokat is, bár a s1mple, electronic kettős elég szépen lavírozik mostanában. A compelxity keretében blameF az igazi húzónév lényegében rajta alapul az underdog csapat játéka. Remek hír lehet a fogadásunkkal kapcsolatosan, hogy mindkét félnek megvan a három, három pályája ahol jobb teljesítménnyel rendelkezik ,mint a rivális csapat. Mindkét csapat jó formának örvend, némileg hasonló játékstílust is képviselnek és ennek ismeretében a 2.5 map feletti opció reális fogadási lehetőségnek tűnik ezen a mérkőzésen.

📊 Ajánlott predikció: 
2.5 felett (Összesített mapok)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : hltv.org)

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: