b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : BIG – OG – 09/04 17:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 17:30

A BIG – OG mérkőzésen egy szoros találkozóra számítunk, ugyanis az OG vélhetően ismét pickelheti Inferno-t, ami a CS:GO rajongók körében igencsak köztudott, hogy ezen a pályán szinte mindenkit képes megszorítani, vagy megverni az OG. A BIG bannolás szempontjából nincs könnyű helyzetben, hiszen Trainen is verhetőek és ezt a mapot előszeretettel törlik az első lehetőségnél. Egyszóval az OG-nek van két mapja, a BIG-nek négy, amin jobb eredményeket érhet el a mai ellenfelénél. A felek 2020-ban háromszor találkoztak egymással hivatalos keretek között és mindhárom alkalommal három mapon zártak. Remélhetőleg ez ma is így lesz!

📊 Ajánlott predikció: 
2.5 felett (Összesített mapok)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : hltv.org )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: