b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : BIG – OG – 07/04 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel ezne tartalmak. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva tegye meg ez!


A találkozón én nagyon bíznék a BIG csapatában. Nagy pechük volt tegnap, de épp a legutóbbi OG elleni meccsről is elmondhatnánk ezt. A német együttesben három játékos is 1.20-as rating feletti mutatóval rendelkezik, a mapokon is jóval jobb értékeket tudhatnak magukénak. Mindenképp rizikós ez a hendikep, viszont úgy vélem 2-0-ra nyer ma a BIG az OG ellen.

BIG – OG Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
BIG -1,5 (Hendikep) 2.50 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : hltv.org)

0
%d bloggers like this: