b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Csatlakozz te is! Ne várakozz tovább!

Mai napon csak és kizárólag a prémium csomagjainkban osztottuk meg ötleteinket és tippjeinket. A hónap közepéhez értünk és remek eredményeket érünk el ismét. (Előző hónapban szinte minden csomagunk +200% körüli profitot termelt, míg most a hónap közepéhez érve minden csomag közeledik a +100%-s profithoz.)

Ingyenes tippjeink esetében az “Elemezgető” rovatunk 8. részt követően 6 nyertes és 2 vesztes nappal büszkélkedhet, míg az általatok igényelt “Ötletelő” rovat, amely csak és kizárólag Bajnokok Ligája és Európa Liga mérkőzéseket tartalmaz eddig hibátlan formát mutat. Két nap osztottunk meg két elemzést, ezekben kilenc darab tipp lett megosztva és ebből nyolc nyertesen zárt. 

(Tehát a prémium szolgáltatásaink is remekül szerepelnek a hónapban is, míg az ingyenes tippjeink szintén önmagukért beszélnek, hiszen 10 ingyenes megosztásból 8 alkalommal sikerült profitálni.) 

Rengeteg érdeklődő és követő/olvasó csatlakozott hozzánk a 2018-s évben! Sokaknak még új az általunk nyújtott szolgáltatás, viszont rengeteg ember szavazott nekünk már bizalmat és remek érzés, mikor a már csatlakozott felhasználók, megújítják az előfizetéseiket, hiszen tetszik nekik a munkánk, illetve belőlük is sikeres sportfogadó vált a segítségünkkel! Egy szó, mint száz csatlakozz te is hozzánk! Láthatja mindenki, hogyan is működik a szolgáltatásunk, nincsenek mellébeszélések, nincsenek törölt és titkolt tippek. Felvállaljuk a veszteséges napokat is, sőt megosztjuk a vesztes szelvényeket is, viszont látható az is, hogy nem csak a levegőbe dobálózunk. Megrakjuk mi is a megosztott tippjeinket, lehet az prémium, akár ingyenes tipp. Ráadásul nem kis tétekkel dobálózunk, kell ennél több?! Szerintünk nem!Heti szinten több ezer embernek segítünk a munkánkkal és szeretnénk ezt folytatni! Bízunk benne, hogy az ingyenes és a prémium szolgáltatásunk is tovább halad az “úton” és nyereségesen zárunk a továbbiakban is!

Ha, még nem szavaztál nekünk bizalmat, akkor kövesd az ingyenes tippjeinket, viszont, ha már úgy érzed, hogy eljött az idő ne habozz tovább! Ne maradj le a kínálkozó lehetőségről és csatlakozz te is! Több, mint 100 előfizetőnk van már, akik napi szinten bizalmat szavaznak nekünk és rengeteg üzenetet küldenek felénk és megköszönik a munkánkat! Ismerd meg a munkánkat te is, szavazz nekünk bizalmat és légy sikeres sportfogadó!

Csatlakozz hozzánk még ma és ne várj tovább! Légy te is sikeres sportfogadó!

 [ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

0
%d bloggers like this: