b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Costa Rica ellen ma esélyesebb a válogatottunk?!

Magyarország Costa Rica ellen zárja az évet, Szélesi Zoltán utolsó mérkőzésén, már a világbajnokságra kijutott válogatottat fogad a Groupama Aránába. Viszont ahogy látható a fogadóirodák, illetve a szerencsejáték zrt. is esélytelenebbnek tartja a Costa Rica válogatottját. A válogatottunk sikerére 2,45, a döntetlenre 3,10 míg a vendég győzelemre 2,65 oddsért lehet fogadni. Őszinték leszünk, mi nem számítunk nagy csodára a “fiainktól”, főleg hogy rengeteg hiányzónk lesz, akik “sérülések” miatt nem lesznek ott a mai mérkőzésen.

Névtelen.png
Jelenlegi szorzók alapján Costa Rica tűnik esélytelenebbnek.

Érdekességként Costa Rica jelenleg 31 hellyel előzi meg a magyar válogatottat! Viszont a mai mérkőzésen nem véletlen tartják “esélytelenebbnek” a vendég csapatot, akik az utazás miatt  is fáradtabbak lehetnek, illetve a Real Madrid sztára Keylor Navas, Joel Campbell sem lesz a pályán, akik nélkül azért jóval gyengébbnek tűnik az Óscar Ramírez irányította csapat.  Utolsó három mérkőzésén nyeretlen a vendég csapat, de véleményünk szerint a mai nap sem számítunk sokkal esélyesebb csapatnak, sőt.. Az oddsok szinte teljesen megegyeznek, ez igen beszédes. Viszont a mi csapatunkban is lesz bőven változás, illetve hiányzók is akadnak (Fiola Attila, Guzmics Richárd, Elek Ákos, Varga Roland, Dzsudzsák Balázs és Sallai Roland). Így a megbízott kapitánynak muszáj volt hozzányúlni újakhoz és régiekhez is egyaránt, így behívót kapott Litauszki Róbert, Nagy Dániel, Márkvárt Dávid és Varga József is!

Névtelen.png
Costa Rica FIFA világranglista helyezése. (beszédes)
Névtelen.png
Az EB-n megszerzett helyezésünk óta rengeteget változott a helyzetünk. Jelenleg 53. helyen állunk a FIFA világranglistán.

A másik ami még ronthatja a magyar esélyeket, hogy nem lesz meg a 12. játékos, hiszen a magyar szurkolók és szurkolótábor kijelentette, hogy a mai mérkőzésen nem kívánnak részt venni, így valószínűleg ez is befolyásolhatja a találkozót és az előző mérkőzésekből kiindulva semmi jóval nem kecsegtet a találkozó! Ami pozitívum lehet, hogy Nikolic a kezdőben kaphat szerepet, aki a Luxemburgi hálót is megzörgette, benne bízunk viszont “egy fecske nem csinál nyarat”.

Egy biztos, hogy a magyarok ellen nem szabad sosem fogadni. Viszont ilyen erőviszonyok és előzmények mellett sokak a vendég sikert már megfogadták. Véleményünk szerint nem fogják könnyen adni a fiúk magukat és az újak is bizonyíthatnak. Szerencsére most nincsenek fogadkozások és nincsen mellébeszélés. Reméljük, hogy a mai nap sikerül Szélesi Zolinak feltüzelni a srácokat. Véleményünk szerint vendég részről egy gól várható lesz legalább, de a Nikolic által fémjelzett magyar támadósort sem írnánk le. Főleg, hogy a kapuban nem Navas lesz. Így a gólváltás sem kizárt a találkozón. Illetve akik nem bíznak a magyar fociban érdemes megrakni egy biztosabb opciót..

Magyarország – Costa Rica (46204 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:2,00

Magyarország – Costa Rica (46217 H)
Tipp:Igen (Vendégcsapat nyer legalább egy félidőt?)
odds:2,10

Meglátjuk mit hoz az este, mi ezt a két opciót kis téttel megrakjuk, ha egy bejön már a tétünk visszajár. A mérkőzés 20:15-kor kezdődik, amit az M4 Sport fog közvetíteni! 

0
%d bloggers like this: