b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Coppa Italia : Napoli – Lazio – 01/21 20:45

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A mai nap egy labdarúgás és három teniszelemzés kerül publikálásra. Lényegében nagyon jól indult a mai napunk és ennek megfelelően ismét megpróbáltam olyan opciókkal kalkulálni, amelyekben viszonylag elfogadható “érték” van.


Az olasz kupában a Napoli és a Lazio néz egymással farkasszemet. Ami egyértelmű, hogy amíg egyik csapatról már-már úgy nyilatkoznak, hogy esélyes lehet idén a bajnokság megnyerésére, ill. kupagyőzelemre is, addig a másik oldalon az a kérdés, hogy mikor sikerül megtalálni a régi formát és a helyes utat. Ugyanis a Napoli roppantul rossz szezont fut, a srácoknak nem megy az utóbbi időben és ugyan a Bajnokok Ligájában sikerült kiharcolni a továbbjutást, még sincs könnyű dolga Gattusonak. Az új tréner érkezése sem hozta meg a várt változást, bár senki sem várhatta azt, hogy egy Ancelotti érát, bárki is könnyedén át tudna venni és egyből vezényelni. Annyi szent, hogy viszonylag erős kerete van a hazaiaknak, bár a mai mérkőzést Mertens szinte biztosan kihagyja, ill. a sajtóértesüléseim szerint a 42 éves tréner több játékosát is pihentetni fogja. A Napoli elég hatékonyan használja a közösségi médiáját és ennek megfelelően már napvilágot látott a csapat utazókerete, ill. több helyen már a várható kezdőt is felvázolták. A legtöbb helyen például a kapuban várható változás, ill. középpályán is cserék kaptak szerepet. A Lazio részéről tegnap szintén sok információ napvilágot látott, ráadásul az utazásról több videó is megosztásra került, ahol láthattuk, hogy a legjobbak a kerettel utaztak. Tegnap Inzaghi is bizakodóan beszélt és elmondta, hogy a csapat első számú célja jelenleg, hogy most továbbjussanak, ill. a kupát megnyerjék és a bajnokságban az dobogón zárjanak. Viszonylag reálisan gondolkozik a tréner, aki arra is kitért, hogy nagyon jó a hangulat most az öltözőn belül, motivációban nincs hiány és az általa elképzelt támadófocit remekül sikerült az évek során kialakítani a vendégek játékában. Ennek megfelelően nagyon meglepő lenne, ha ma több játékos pihenőt kapna. Hiányzók esetén sincs ok panaszra, hiszen Kishna, Marusic és Cataldi az akik felsorakoznak a listán. A támadójáték esetén kiemelhető az is, hogy Immobile eszméletlen tempóba termeli a gólokat, ráadásul a Napoli idei botladozása leginkább a védelemnek tudható be, akik nagyon rosszul teljesítenek idén.

A statisztikai adatok alapján a Lazio számít a mérkőzés favoritjának, ám döntő lesz a találkozón, hogy mégis milyen felállással kezdenek a csapatok.

Vajon sikerül megtartania fantasztikus formáját a Lazionak? (Fotó : Getty Images)

Mivel kupamérkőzésről van szó, ezért vannak természetesen kérdőjelek. Bár a mostani mérkőzés más lehet, egy átlagos kupamérkőzéstől. A hazaiak ahogy mondtam is már

Napoli keret:
Meret, Ospina, Karnezis, Mario Rui, Luperto, Di Lorenzo, Hysaj, Manolas, Tonelli, Demme, Fabian, Elmas, Zielinski, Lobotka, Callejon, Llorente, Lozano, Insigne, Leandrinho és Milik.

Ami számomra egyértelmű, hogy ez egy végig izgalmas és kiélezett práharc lesz. Egyik csapat sem fogja feladni a továbbjutást és ha reálisan gondolkozunk, mindkét félnek talán ez a kiírás lehet a legreálisabb cél a sikert tekintve. A vendégek erőssége tehát a támadásokban van, viszont fontos kiemelni azt is, hogy a mostani kiírásban a védelem roppantul hatékonyan dolgozik és jobb átlaga van a csapatnak, mint a Juventusnak, ill. a bajnokság döntő többségének. A Napoli viszont gondban van a gólszerzéssel is, bár hazai pályán ritka az, hogy ne rúgnának gólt. Én a kupaszereplés miatt nem fogadnék gólokra, ill. nem szeretnék belemenni semmilyen extra fogadásba. Egy 50-50% eséllyel ellátott opcióra fogadok, ami a továbbjutás lenne és itt a Lazio továbbjutását favorizáltam. A tétet azért ajánlom a legalacsonyabb besorolással, mert a kupa tényező több kérdést tartogat még itt a nap folyamán és tényleg sokat fog nyomni a latba, hogy kik fognak ma pályára lépni.

Napoli – Lazio Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Lazio (Továbbjut) 1,95 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: