b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Coppa Italia : Inter – Napoli – 02/12 20:45

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

Az Inter – Napoli kupameccsén óriási a tét, hiszen mindkét csapatnak nagyon jót tenne a kupadöntőbe való jutás.


Ami biztos, hogy egy meglepő opciót húzok meg ezen a mérkőzésen, hiszen ezen a kupamérkőzésen bármi megtörténhet. Ennek megfelelően nem látok megfelelő értéket sem a gólokban, sem a kimenetelekben, ill. én úgy vélem, hogy a döntés a visszavágóra fog maradni. Annyi viszont biztos, hogy a tét, némi feszültséget okozhat a pályán és könnyen elindulhat a szabálytalankodás a pályán, amennyiben az egyik fél vezetést szerez.

A mérkőzés játékvezetője Gianpaolo Calvarese lesz, aki 5,6-os átlaggal rendelkező a büntetőlapok tekintetében.

Ma esélyes lehet az Inter a győzelemre, ám a lapokban viszonylagosan nagy érték lehet. (Fotó : Getty Images)

Annyi biztos, hogy a Napoli az egyik legsportszerűbb csapat az olasz mezőnyben, bár Gattuso mentalitása kezd ráragadni a játékosokra és példának okáért legutóbb a Lecce ellen 5 lapot is összeszedtek a nápolyiak. Ami biztos, hogy mindkét oldalon lesz némi feszültség, hiszen a vendégek részéről a BL szereplés egyre távolabb, míg itt úgymond három találkozóra vannak az európai kupaporondtól. Ennek megfelelően szerintem Gattusóék kellő felkészültséggel fognak ma a pályára menni. Az Intert sem kell természetesen félteni, remek egyéniségek alkotják a keretet és a faultok tekintetében már jóval szabálytalanabbak a hazaiak. Ami biztos, hogy a tét miatt én várok némi “balhét” a pályán. Ennek megfelelően egy kicsit alacsonynak tartom a 4,5-es határt a lapok számára. Ebben pedig mindenképp van érték, főleg, hogy a játékvezető is igencsak bőkezű a lapokban. Legutóbb a felek január elején találkoztak akkor 6 lap született a mérkőzésen.

Inter – Napoli Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
4,5 büntetőlap felett (Büntetőlapok száma) 1,72 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: