b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Coppa Italia : Inter – Cagliari – 01/14 20:45

CAGLIARI, ITALY - NOVEMBER 10: Giovanni Simeone of Cagliari scores his goal 3-0 during the Serie A match between Cagliari Calcio and ACF Fiorentina at Sardegna Arena on November 10, 2019 in Cagliari, Italy. (Photo by Enrico Locci/Getty Images)

Ritkán teszek ilyet, de ma némileg “vakon” fogadok a találkozóra. Ennek az egyetlen indoklása van, hogy a délutáni órákhoz érve sem tett közzé semmiféle információt az Inter az esti csapatáról, márpedig ez a titkolózás  jelenthet jót és rosszat is, de remélem, hogy számunkra csak jót jelent majd ez a bizonyos hírzárlat.


Ami biztos, hogy a mostani felállásban a vendégek rendkívül motiváltak lehetnek. Erről a vendégek trénere is nyilatkozatot tett, aki kitért a tavaszi szezoneleji gyenge kezdésre, ill. arra a tényezőre is, hogy ma egyetlen játékosát sem fogja pihentetni és ennek megfelelően a legjobb kezdőt láthatjuk a pályán. Több olasz sportlapot is végignéztem, volt ahol Conte szavait idézték, hogy ma pihenőt kap több játékos is, volt akik a bajnokságra való koncentrációt emelték ki, ill. volt több egybehangzó vélemény is, hogy itt ma az Internek kötelező a győzelem. Őszintén szólva a Cagliari kisebb formai romlása számomra nem meglepő, egy viszonylag középszerű csapat nyújtott eddig rendkívüli szezont, ám ilyen megingások mindig is voltak és lesznek is. Azt azért tegyük hozzá, hogy az utóbbi négy fordulóban a Lazio és a Juventus is szerepelt az ellenfelek közt. A mostani Inter játékosállománya számomra a kérdés, ám az Inter edzéseiről készült képeken az látható, hogy Lukaku és Martinez nem a kezdőjátékosokkal együtt szerepelt a tegnapi tréningen, az-az vélhetően ők ma pihenőt kapnak, vagy épp a padon kezdhetnek.

Az Inter a kupában eddig egyenes ágon jutott a legjobb nyolc közé, míg a Cagliari már több mérkőzést is játszott és legutóbb a Sampdoria ellen tudtak nyerni a vendégek.

A Cagliari a 2019/2020-as szezonban több meglepetést is okozott, ráadásul a sajtóértesülések szerint ma Conte pihentetheti a legjobbjai. (Fotó: Enrico Locci/Getty Images)

A Cagliari számomra egy üde színfoltja idén az olasz labdarúgásnak, ennek pedig a legfőbb apropója, hogy rengeteg helyzetet képes kidolgozni a csapat és több gólt is szereztek. Azt is láthattuk, hogy a Juventus ellen kétszer is kapufát szereztek, ill. ordító helyzeteket hagytak ki. A mostani lehetőség viszont adott és ennek megfelelően én egy feltüzelt csapatra számítok. A Cagliari idén nagyon veszélyes volt, rengeteg gólt szerzett a csapat és a mostani riválisának is betalált még szeptemberben. Az utóbbi két mérkőzésen nem sikerült gólt szerezniük, ill. valamiért a fogadóirodák folyamatosan növelik a vendégek esélyeinek szorzóját. Ennek megfelelően én nem szeretnék kimenetelre fogadni, sem ázsiai hendikeppel, sem egyéb opciókkal. Egy dolog viszont megmozgatta a fantáziám, ami a Cagliari gólja lenne. Az Inter gólja is várható, ám amennyiben nem lesz ténylegesen Lukaku és Martinez akkor akár benne lehet az is, hogy nyögve nyelősen fognak gólt szerezni. Ezért szimplán a vendégek góljára ajánlok fogadást. A vendégek trénere őrült motiváltsággal nyilatkozott a mérkőzés előtt. Elmondta, hogy el kell felejteni az előző mérkőzéseket, kisebb csoda, hogy itt vannak a legjobb nyolc között, de mindent megtesznek azért, hogy a pár héttel ezelőtti formájukhoz visszatérjenek. Arra is kitért a tréner, hogy pihentetésről szó sincs és minden kulcsjátékosa szerephez jut. A Cagliari közösségi felülete amúgy igencsak hatékony és ennek megfelelően könnyedén hozzá is fértem az utazókeretükhöz.

Cagliari csapata az Inter ellen: Rafael, Cragno, Olsen; Klavan, Pisacane, Lykogiannis, Faragò, Pellegrini, Walukiewicz; Nainggolan, Rog, Cigarini, Birsa, Oliva, Nandez, Ionita, Castro; Cerri, Joao Pedro, Simeone

Ahogy látható ténylegesen szinte minden kulcsjátékos a keret részese. A vendégek góljára többször fogadtunk már és ennek megfelelően én ezt ma megteszem. A Juventus ellen nem jött össze, a Milan ellen nagyon gyengén szerepelt a csapat, de most kupamérkőzésről beszélünk, ahol remélem, hogy meglepik az Intert a vendégek.

Inter – Cagliari Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Nem (Inter kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,72 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: