b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Coppa Italia : Inter – AC Milan – 01/26 20:45

Az Olasz Kupa negyeddöntőjében egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, ugyanis az Inter és az AC Milan mérkőzik meg egymással. Egyik csapatnál sem felhőtlen a helyzet a hétvégi forduló után, ugyanis az Inter pontokat hullajtott az Udinese otthonában, míg az AC Milan három gólos vereséget szenvedett az Atalanta ellen. A mai meccs viszont több szempontból is érdekes lehet, hiszen a tét az elődöntőbe való jutás. Mivel mindkét csapat szeretne idén maradandót nyújtani, így mindenképp nagy prioritást élvez a kupa is számukra és ebből kiindulva vélhetően a legjobb kezdőket láthatjuk viszont a pályán.

xG (Várható gólszámadat)
1.431.39
Várható végeredmény : 1-1

 

Reális esélyt látok arra, hogy ma egy szoros döntetlent alakítanak ki a felek és ez nem is lenne olyan meglepő, hiszen mindkét fél elég “fáradt” lesz a mai meccsen, ráadásul a kupában döntő többségben nem rohannak fejjel a falnak a csapatok. A faultokban viszont egy ilyen rangadón, amely ráadásul nem kis téttel bír mindenképp sok faultot hozhat magában. A gólokkal ma nem kalkulálnék, hiszen a 0-0-tól a 3-3-ig bármi elképzelhető, de a lapokban reális értéket látok. A mai mérkőzést ráadásul P. Valeri vezeti aki nem a kevés lapos mérkőzéseiről híres. Idén bőven hat lap felett átlagol, de az előző évben is 5.5 feletti mutatója volt a játékvezetőnek. Mivel a mai meccsen szinte minden kulcsjátékos a pályán lesz, így bőven reális egy-egy kőkemény belépő, akár egy kisebb dulakodás is a pályán és mivel Valeri előszeretettel nyúl a lapokhoz, ráadásul a reklamálást sem szereti, így könnyedén kibújhat a csapatoknak két-három büntetőlap. Ami pedig még tovább növeli Valeri “értékét”, hogy legutóbb amikor a két együttesnek vezetett mérkőzést 5-5-ös elosztásban szórt ki büntetőlapokat. Amennyiben nincs lehetőséged a fogadáskészítő opciójára fogadni, kérlek az 5.5 lap feletti opcióra köss fogadást 2.5 egységgel!

 

Predikció : 
Több, mint 1 büntetőlap (Inter büntetőlapok száma) + Több, mint 1 büntetőlap (AC Milan büntetőlapok száma + 4.5 felett (Összesített büntetőlapok száma)
Odds: 1.70Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: