b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Coppa Italia : Atalanta – Lazio

Ma vajon meglepetést okoz az Atalanta?! (Fotó : Getty Images)

Olaszországban a Coppa Italia döntőjéhez értünk, ahol az Atalanta és a Lazio kettős mérkőzik meg egymással a trófeáért.


I Atalanta – Lazio I

 

A szorzókat látva egyértelmű, hogy ki-ki mérkőzésre van kilátás és a fogadóirodák sem tudják, hogy ki itt az esélyesebb csapat. Ugyan a bet365 esélyesebbnek véli a Lazio-t, én viszont ezzel nem értek egyet. A szezonban két alkalommal találkoztak a csapatok és mindkét alkalommal nyerni tudott az Atalanta. Ami szintén fontos tényező, hogy az Atalanta volt a nehezebb ágon. Nyerni tudtak például a Juventus ellen 3-0-ra, de a Fiorentina ellen is kiharcolták a továbbjutást, míg a Lazio egy akkor gyengébb formában lévő Intert vert meg nehezen 2-1-re, majd a Milan ellen “diadalmaskodott” 1-0-s sikerének köszönhetően.

Az egész szezont tekintve az Atalanta sikere jóval megérdemeltebb lenne, de tudhatjuk, hogy mindig az adott mérkőzés, forma alapján dől el az ilyen döntők sorsa. A csapat egyébként a 4. helyen zárhatja a bajnokságot, ami BL-t jelenthet számukra, míg a Lazio  véleményem szerint a 7. helyen fogja zárni a szezont.

Vajon felteszi a pontot az erre a kiváló idényre az Atalanta?? (Fotó : Getty Images)

Izgalmas mérkőzésre számítok tehát, de egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy egész szezonban sokkal jobb mutatókkal rendelkezett az Atalanta. A bajnokságban a legtöbb gólt ők szerezték a Zapata, Ilicic duónak köszönhetően. Ugyan a vendégektől ott van Immobile és Caicedo, de nagyon nagy igazságtalanság lenne a teljesítményeket tekintve, ha most az Atalanta nem nyerne. Tudjuk, hogy a futball fordulatokkal teljes, de a nagy edzői nyilatkozatokból kiindulva, aki egész évben dolgozott és mindent megtett azért, hogy minél jobb helyen zárjon, annak a végén meglesz az eredménye. Ellentétben azokkal, akik egész évben hullámzó teljesítményt nyújtottak, többször vereséget szenvedtek és így tovább. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy a sok eredményesség és munka ma Atalanta sikert eredményez. A kupagyőzelmükre 2,00-s szorzóért szerintem “kötelező” fogadni. Kétesélyes fogadás 50-50% és remélem, hogy zöldülni fog a megérzésem.

Atalanta – Lazio (20:45)
Tipp: Atalanta (Magasba emeli a trófeát) odds:2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: