b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Coppa Italia : Atalanta – Lazio – 01/27 17:45

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A tegnapi igencsak parázs Inter – AC Milan mérkőzést követően az Atalanta – Lazio találkozó is górcső alá kerül, ugyanis a nevezett keretek alapján szinte minden kulcsjátékos szerepet kaphat a mai mérkőzésen. Persze sok fog múlni a kezdőkön, ám ismerve a csapatok jelenlegi helyzetét mindenképp fontos lesz számukra a mai mérkőzés és a kupában való továbbjutás. A hazaiak a bajnokságban elég hullámzóan teljesítettek, ugyanis a Genoa és Udinese ellen is pontokat hullajtottak. Ám mindenképp érdemes kiemelni az AC Milan elleni legutóbbi mérkőzésüket, ahol 3-0-ra nyert a hazai csapat. A Lazio a decemberi botladozása már a múlté és a 2021-es évben minden egyes meccsét megnyerte a csapat, ráadásul minden alkalommal legalább két gólt szerezve tette ezt meg az Immobile által fémjelzett támadósor.

xG (Várható gólszámadat)
2.281.87
Várható végeredmény : 2-2

 

A csapatok a 2020/2021-es szezon elején már találkoztak egymással és akkor egy öt gólos mérkőzést alakítottak ki. Mivel a mai mérkőzésen a tét az elődöntőbe való jutás, így egy keményebb futballt várok a felektől, ám két ilyen támadószellemű együttestől nagyon meglepő lenne, ha beállnának védekezni. A kezdők kiléte ugyan még kérdéses, ám a nevezett keretekben Muriel, Zapata, Gosens és Gomez is nevezve van a hazaiaknál, míg a Lazio keretében Immobile, Caicedo, Milinkovic-Savic, Correa, Lucas Leiva ötös játéka várható. Mindenképp egy szoros mérkőzésre számítok ám a szezonbeli mutatóktól nehezen tudok elvonatkoztatni. A fogadásom a gólokra vonatkozik, amit a 2.5 gól feletti opció és a gólváltás közösével favorizálnék. Mivel kupáról beszélünk, így nem kockáztatok nagyot és mindössze 2.5 egységgel ajánlok fogadást a találkozóra.

Predikció : 
Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: