Coppa Italia : Atalanta – Juventus

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ötletadó rovatunk mai első részében ismét egy olasz találkozóra készültünk, ahol az Atalanta fogadja otthonában az eddig remek sorozatot nyújtó Junvetus csapatát. A tegnapi Napoli kiesés után, ma is kiesik az egyik nagy esélyes, avagy bizonyítanak a zebrák?


I Atalanta – Juventus I

 A Juventus kiváló szezont fut idáig és elmondható, hogy továbbra is veretlen a bajnokságban a torinói együttes. A Cristiano Ronaldo által fémjelzett támadósor remekül szerepel, míg a védelmük a Bonucci/Chiellini rutinos duónak köszönhetően szinte minden mérkőzésen helyt áll. Viszont ma az az Atalanta lesz az ellenfél, akik a bajnokságban a legtöbb gólt szerezték, ráadásul ma egy sérültekkel és hiányzókkal tűzdelt Juventus kezdő ellen léphetnek pályára. Ami fontos tényező lehet a mai találkozóval kapcsolatban Cuadrado, Bonucci és Barzagli sérülés miatt kihagyja a mérkőzést, ezért várhatóan Chiellini, Rugani, Cancelo és Spinazzola fog kezdeni a Juventus védelmében. Míg a támadósorban nagy valószínűséggel Cristiano Ronaldo csak a padon fog kezdeni. Az Atalanta részéről nincsenek ilyen hírek és ha minden igaz, akkor szinte a teljes kezdőcsapatot láthatjuk a pályán. Márpedig, ha így lesz akkor az Atalanta részéről lehet számolni a találatokkal, hiszen az együttes a legtöbb gólt szerezte a bajnokságban. Ami ismét jó hír lehet, hogy a két csapat nem is olyan rég december 26-án találkozott egymással, akkor 2-2-s döntetlent értek el a felek. Így kiindulva, hogy a vendégek védelme “lyukas” lesz, illetve a hazai csapat remekül teljesít a gólszerzést tekintve, mi úgy érezzük, hogy ma betalálnak a Juventusnak, amelyre nagy valószínűséggel a “gyengébb” védelemnek köszönhetően válaszolni is fognak a vendégek. Ezért állhat a “gólváltás, mint opció” és erre érdemes lehet fogadást kötni.

Atalanta – Juventus (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0