b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Coppa Italia : Atalanta – Juventus

Vajon megtartja veretlenségét a Juventus? (Fotó: Getty Images)

Ötletadó rovatunk mai első részében ismét egy olasz találkozóra készültünk, ahol az Atalanta fogadja otthonában az eddig remek sorozatot nyújtó Junvetus csapatát. A tegnapi Napoli kiesés után, ma is kiesik az egyik nagy esélyes, avagy bizonyítanak a zebrák?


I Atalanta – Juventus I

 A Juventus kiváló szezont fut idáig és elmondható, hogy továbbra is veretlen a bajnokságban a torinói együttes. A Cristiano Ronaldo által fémjelzett támadósor remekül szerepel, míg a védelmük a Bonucci/Chiellini rutinos duónak köszönhetően szinte minden mérkőzésen helyt áll. Viszont ma az az Atalanta lesz az ellenfél, akik a bajnokságban a legtöbb gólt szerezték, ráadásul ma egy sérültekkel és hiányzókkal tűzdelt Juventus kezdő ellen léphetnek pályára. Ami fontos tényező lehet a mai találkozóval kapcsolatban Cuadrado, Bonucci és Barzagli sérülés miatt kihagyja a mérkőzést, ezért várhatóan Chiellini, Rugani, Cancelo és Spinazzola fog kezdeni a Juventus védelmében. Míg a támadósorban nagy valószínűséggel Cristiano Ronaldo csak a padon fog kezdeni. Az Atalanta részéről nincsenek ilyen hírek és ha minden igaz, akkor szinte a teljes kezdőcsapatot láthatjuk a pályán. Márpedig, ha így lesz akkor az Atalanta részéről lehet számolni a találatokkal, hiszen az együttes a legtöbb gólt szerezte a bajnokságban. Ami ismét jó hír lehet, hogy a két csapat nem is olyan rég december 26-án találkozott egymással, akkor 2-2-s döntetlent értek el a felek. Így kiindulva, hogy a vendégek védelme “lyukas” lesz, illetve a hazai csapat remekül teljesít a gólszerzést tekintve, mi úgy érezzük, hogy ma betalálnak a Juventusnak, amelyre nagy valószínűséggel a “gyengébb” védelemnek köszönhetően válaszolni is fognak a vendégek. Ezért állhat a “gólváltás, mint opció” és erre érdemes lehet fogadást kötni.

Atalanta – Juventus (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: