b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Coppa Italia : Atalanta – Fiorentina

Képes lesz megnyerni a mai derbit az Atalanta?! (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma ismét jelentkezik és az Atalanta – Fiorentina kupamérkőzésre készültünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
113 nyertes – 69 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon meglepetést okoz a Fiorentina, vagy magabiztosan továbbjut az Atalanta? (Fotó : Getty Images)

I Atalanta – Fiorentina  I

A visszavágót 3-3-s döntetlenről kezdik meg a felek és elmondható, hogy az a mérkőzés igazi meglepetésnek számított, hiszen már az első játékrészben 4 gólig jutottak a csapatok. Ma kötelező menni a továbbjutásért a Fiorentinának, hiszen idegenben lőtt góljainak köszönhetően az Atalanta áll továbbjutásra. A Fiorentina egyébként a szezont nézve igencsak jól szerepel idegenben és a mérkőzései döntő részén gólokat is szerez. Úgyhogy a kiélezett tét és annak tudatában, hogy ma kötelező legalább egy gólt szerezni a vendégeknek, illetve a győzelem csak az elfogadható egy kevés gólos mérkőzésen. Ezért a gólváltást favorizáljuk. Mindkét oldalon a legjobb kezdők feszülhetnek egymásnak, a tét nem kisebb, mint a döntőbe kerülés, ahol a Lazio fog várni a mai továbbjutóra. Úgyhogy ezen a kiélezett mérkőzésen, látva az előző találkozót, illetve ismerve a szezon során mutatott teljesítményeket a gólváltásra ajánlunk fogadást! (Érdekességként a két csapat 2019-ben kétszer találkozott egymással és mindkét alkalommal megszületett a gólváltás a mérkőzéseiken.)

Atalanta – Fiorentina (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: