b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Coppa Italia : AC Milan – Napoli

Ötletadó rovatunk második, egyben a mai nap utolsó részeként egy olasz derbit választottunk ki, ahol az AC Milan és a Napoli fog egymással megmérkőzni az elődöntőbe való kerülésért.


I AC Milan – Napoli I

 Egy héten belül már második alkalommal találkoznak a felek, hiszen 2019.01.26-án a Serie A-ban mérkőztek meg a csapatok, ahol 0-0-s döntetlennel zártak. Ez ma is benne lehet a mérkőzésben, viszont ismerve a Napoli játékát, illetve keretét számunkra lehetséges kimenetel lehet, hogy a Nápolyi együttes fogja kiharcolni az elődöntőbe jutást. A hazai oldalon nem volt nagy meglepetés Higuain távozása, ami még inkább befolyásolhatja majd a támadósor aktivitását. Ez már most látható, hiszen a Milan az előző mérkőzésén egyedül Cutrone jelentett veszélyt Ospina hálójára. A Napoli oldaláról Milik, Mertens, Callejon és Insigne várhatóan ma is a kezdőben lesz és kiindulva a nyilatkozatokból egyértelműsíthető lett a Napoli esetében, hogy a bajnoki címről már lemondtak és most minden erővel a kupára helyezik a fő hangsúlyt. A Milan részéről látható egyébként, hogy szerényebb támadósorral rendelkeznek, hiszen 21 forduló alatt az élmezőnyt elnézve a Serie A-ban a legrosszabb teljesítménnyel rendelkeznek, hiszen a legtöbb együttes már a 40-hez közelít a gólszerzésekben, míg a Milan csak 28 találatnál jár, amelyből Higuain 6 góllal vette ki a részét. Ma viszont ott lehet az esély az ifjú Piateknek a bizonyításra, aki igencsak jól teljesít a jelenlegi szezonban. Eddig csak próbálkoztak a játékával a Milánnál, viszont most itt az ideje, hogy esélyt kapjon a lengyel. Viszont továbbra sem feledkezhetünk meg arról a tényezőről, hogy a jelenlegi Napoli keret sokkal erősebb és elől több rutinosabb játékos alkotja a keretüket. Ezért mi úgy érezzük,ha döntetlennel is zárnak a felek, akkor is a Napoli lehet az amelyik csapat kiharcolja a továbbjutást. Elől remek támadókkal rendelkeznek, akik ha ma elkapják a fonalat és valóban szeretnék megnyerni a kupát, akkor ma mindent bele kell, hogy adjanak.

AC Milan – Napoli (20:45)
Tipp:Napoli (Továbbjut) odds:1,66 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: