Coppa Italia : AC Milan – Lazio

2019-04-24 0 By betandwintipps

Az ötletadó rovatunk második részében egy olasz rangadót néztem ki a kínálatból és lényegében erre a mérkőzésre már a “prémium” elemzéseink keretein belül készültünk, viszont ötletadóként egy 3,20-s szorzó mellett nem tudok elmenni.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
112 nyertes – 68 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon újraismétli magát a történelem és két 0-0-s végeredményt hoz a csapatok kupamérkőzése? (Fotó: AFP)


I AC Milan – Lazio  I

A mérkőzés odavágóján sikerült profitálni, hiszen 0-0-s döntetlen szüeltett és mint a 2,5 gól alatti opció, mint a döntetlen, vagy Milan kétesélyes opció nyertes lett. Ma is szoros mérkőzésre van kilátás és nehezen tudom azt elképzelni, hogy ilyen kiélezett és kevés gólos mérkőzésekkel rendelkező csapatok ma is gólfesztivált tartsanak. Előző elemzés esetében már kiemeltem, hogy megismételheti önmagát az előző év, hiszen a kupában tavaly is találkoztak a felek és két 0-0-s döntetlent értek el egymás ellen. Ma is létrejöhet ez a 0-0-s opció, de inkább a döntetlenben látom a legnagyobb értéket. Véleményem szerint ma sem fognak dűlőre jutni a felek és ennek fényében, ha a Milan gólt is szerezne, arra a keretértékben erősebb Lazio várhatóan válaszolni fog, de ahogy már a fentiekben is említettem én inkább a 0-0-s döntetlent várom ezen a találkozón. A “remi” jelenleg 3,20-s oddson fogadható, ami valljuk be hatalmas érték. Ami érdekes lehet, hogy a felek a szezonban 3 alkalommal találkoztak egymással 1-1, 0-0 és 1-0-s mérkőzéseket alakítottak ki ez idő alatt.

AC Milan – Lazio (20:45)
Tipp:Döntetlen (Játékidő eredménye – 1×2) odds:3,20 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588