Copa del Rey: Leganes – Real Madrid

Az ötletadó rovatunk második részében egy spanyol kupamérkőzésre lettünk figyelmesek, ahol már-már tét nélkül léphetnek pályára a vendég blancók, mindezek ellenére mi nem lennénk ennyire biztosak, hogy így lesz..


I Leganes – Real Madrid I

A találkozón nem véletlen 2,10 a vendégek szorzója, hiszen 3-0-ról fordultak a felek és igazából egy jó bekkeléssel a királyi gárda már tovább is jutott. Ezt leszámítva viszont nem léphetünk azon tényező mellett sem, hogy a Leganes otthon elég “formás” eredményeket ér el és szinte minden egyes találkozóján gólt is szerez, de nagy átlagban kap is. Ismerve és látva a Real Madrid trénerének taktikáját, aligha fér bele az, hogy ma egy “B” keret lépjen pályára, természetesen megvannak a sérülésekből adódó hiányzók és már ezért sem egyszerű a vendégek helyzete a rotációt tekintve. Mi arra számítunk, hogy a hazai csapat ma hajtani fog, hiszen láttunk már fantasztikus fordításokat, ha pedig az első gól meglesz még jobban kinyílhat a hazai védelem és ebben ott lehet az a bomba biztos , egyben gyors Real Madrid kontra amiben benne rejtőzhet a gól. Összességében tehát a gólváltásra tennénk fogadást és reméljük, hogy a csapatok a 0-3-s eredmény ellenére sem fogják fél vállról venni a mérkőzést.

Leganes – Real Madrid (21:30)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,75 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.