b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Copa América : Uruguay – Peru

A második prémium elemzésben a Copa América negyeddöntőjének mérkőzésére ajánlok fogadást. A lényegi kérdések most fognak eldőlni és papíron az egyik válogatott jóval erősebb, mint a másik. Ez alapján hoztam meg a döntésemet.


Uruguay – Peru I

 

A találkozón nagyon kíváncsi leszek, hogy Suaerzék melyik formájukat hozzák a gyepre. Ha azt, amit Chile és Ecuador ellen akkor itt sima győzelmet aratnak, viszont ha a Japán elleni mérkőzést produkálják, akkor megszenvedhetnek, sőt ki is kaphatnak. A perui válogatott véleményem szerint nem a legerősebb a jelenlegi mezőnyben, ráadásul a csoportjukat is egy 1-1-1-s mérleggel zárták és így jutottak tovább. Az uruguayiak eddig hibátlanok a tornán és vélhetően nem ma fogják elveszíteni a veretlenségüket.

A két csapat közt formailag és keretértékileg is nagy különbség van.

Vajon bejut Uruguay is az elődöntőbe? (Fotó : Getty Images)

Nagyon bízom benne, hogy egy jobb formát fognak ki a kék/fehér mezesek. Szoros találkozóra számítok, ám Peru ellen egy-egy mérkőzést leszámítva rendre tudtak nyerni Cavaniék. Nem számítok gólokban gazdag mérkőzésre, de ez tipikusan az a meccs, ahol akár a gólzsák is kiszakadhat. Úgyhogy nem merülök bele a gólokba és az Uruguayi sikerre ajánlok fogadást, alacsony téttel “C” kategóriába sorolva!

Uruguay – Peru (21:00)
Tipp: Uruguay (Játékidő eredménye) odds: 1,72 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: