b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Community Shield: Erre fogadunk a Liverpool – Manchester City rangadón!

Ismét a góloké lehet a főszerep! (Fotó: Getty Images)

A 2022/2023-as szezont rögtön egy rangadóval nyitják az angolok, ugyanis az FA Community Shield döntőjében az évek óta egymással versengő Liverpool és Manchester City mérkőzik meg egymással.

Leginkább a liverpooliak felkészülési szezonját követtük figyelemmel, ugyanis Jürgen Kloppék immáron négyszer léptek pályára, míg a Manchester City az amerikai turnéjáról érkezik, ahol elsőként 2-1-re nyerni tudtak a Club America ellen, majd a Bayern ellen egy szűk egy gólos sikerrel zártak. Nagy kérdés persze, hogy a csapatok milyen kezdővel fognak felállni a mai mérkőzésen, ugyanis mindkét oldalon vannak még hiányzók, illetve vannak olyan játékosok akik nemrég kezdték csak meg a felkészülést a csapattal. Ami viszont biztos, hogy amióta Jürgen Klopp irányítja a liverpooliakat még nem nyerték meg a Community Shieldet. Erre már volt több lehetőségük, sőt a mostani riválisukkal 2019-ben ugyanitt találkoztak, de akkor 1-1-es döntetlent követően büntetőkkel nyert a Manchester City. Úgyhogy nem kérdés, hogy Klopp csapata kellően motivált lesz, hogy megszerezzék ezt a trófeát is. A Manchester City-vel az utóbbi években rendre kiélezett mérkőzést játszott a Liverpool. Az előző bajnokságban ugye egy pont volt csak a különbség a végelszámolásban a felek között és a 2021/2022-es szezonban három meccsük is volt, ahol rendre legalább két-két gólig eljutottak a csapatok.

Gyakorlatilag ugyanolyan mérkőzésre számítunk, mint amit megszokhattunk már a csapatoktól az utóbbi években. Ami pozitívum némileg számunkra, hogy a liverpooli keretből hiányzik Alisson és azért ezt már az elmúlt években megtapasztalhattuk, hogy a brazil hálóőr nélkül elég sok gólt kaptak Kloppék. Rajta kívül van pár játékos még aki hiányzik, ám vélhetően így is egy nagyon erős kezdőt fog a pályára küldeni Klopp. A Manchester Citynél is van pár hiányzó, illetve Guardiola úgy fogalmazott, hogy megpróbálja a lehető legjobb kezdőjét a pályára küldeni és így nagy valószínűséggel a friss igazolás Haaland, illetve rajta kívül Grealish, Mahrez, De Bruyne és így tovább a pályán lehet. Ennek ismeretében mi egy gólokban gazdag meccsre számítunk és a jól bevált mindkét csapat gólt szerez opcióra kötünk fogadást. Ez a sablontipp az utóbbi években rendre “zöldült” a csapatok összecsapásain és reményeink szerint ismét képes lesz mindkét fél gólt szerezni!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: