b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Cincinnati ATP: S. Tsitsipas – D. Goffin esélylatolgatás

Papíron Tsitsipas az erősebb és tehetségesebb játékos, viszont a svájci ellenfelét sosem szabad leírni. (Fotó : Getty Images)

Köszönjük a bizalmat és a rengeteg beérkező üzenetet, a mai napon három megosztással készülünk, egytől-egyig minden egyes ajánlás a “Prémium szolgáltatásunkban” lett megosztva, minden opció mellet feladási határidő, tippmix kód és kategorizálás is fel lett tüntetve!


Szeretnél te is minden nap értesülni a velünk kapcsolatos információkról és hírekről?

Csatlakozz a Telegram csatornánkhoz:
http://www.t.me/betandwintipps

Ha, pedig érdekelnek az ajánlásaink és szeretnél csatlakozni:

ELŐFIZETÉSED MÁR ITT IS IGÉNYELHETED – KLIKK!


 S. Tsitsipas – D. Goffin kettős mérkőzésén, mi a görög fiatal tehetséget favorizálnánk, akinek tökéletesen fekszik a kemény borítás. Lényegében Torontóban a döntőig menetelt, majd Nadal jelentett számára “megállást”. Azt megelőzően, Anderson, Zverev, Djokovic, Thiem és Dzumhur ötöst ejtette ki. Washingtonban is hasonló volt a helyzet, viszont ott “csak” az elődöntőig jutott a görög, de a mai ellenfelét példának okáért 2:0-ra verte a negyeddöntőben 6:3 és 6:4-es összesítéssel. Lényegében a két fél közt jelen állás szerint van némi különbség és őszinték leszünk nem értjük ezt a magas oddsot. Talán a Torontói “túra” miatt nem bíznak a fiatal tehetségben. Mi úgy véljük, hogy nem fog elvérezni most sem a görög. Lényegében Wimbledonban már szépen “muzsikált” a teniszező, azóta pedig győzelmet-győzelemre halmoz. Reméljük, hogy most is így lesz, nyerni tud Tsitsipas és bátran behúzzuk ezt az opciót.

S. Tsitsipas – D. Goffin (20:30) Tippmix kód: 29946 H
Tipp:S. Tsitsipas (A mérkőzés győztese) odds:2,30 “C” Tét: 1 egység

Amennyiben tetszik a mai ajánlásunk kérjük, hogy egy megosztással segítsd a munkánkat. Illetve, ha bármilyen véleményed lenne szívesen fogadjuk!

0
%d bloggers like this: