b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Rotherham – Norwich

Képes lesz ma is behúzni a győzelmet a jelenlegi listavezető? (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második részében szintén egy angol találkozóval foglalkoznánk, ahol a másodosztály listavezetőjének a mérkőzésében látunk fantáziát.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
81 nyertes – 46 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Képes lesz ma is behúzni a győzelmet a jelenlegi listavezető? (Fotó: Getty Images)

I Rotherham – Norwich I

A Norwich továbbra sincs egyszerű helyzetben, hiszen a második helyen lévő Leeds szorosan a csapat nyomában van és egy esetleges pontvesztés akár a 2. helyre való csúszást is jelenthetné. Illetve nem feledkezhetünk meg a Sheffield Utd. csapatáról sem, akik mindössze 4 ponttal vannak lemaradva és a dobogó harmadik fokán állnak jelenleg. Ami a mérkőzést illeti a vendégek a liga legjobb teljesítményű támadósorával rendelkeznek, míg a Rotherham hazai pályán szinte a legkellemetlenebb ellenfelek közé sorolható, hiszen a csapat rendre képes betalálni a hozzájuk látogató feleknek.

A Rotherham 19 hazai tétmérkőzésen mindössze 2 alkalommal nem talált be, míg a Norwich a liga idegenbeli teljesítményeket tekintve a legjobban teljesítő csapat.

Kiindulva ezen adatokból és látva azt, hogy a vendégek milyen támadósorral rendelkeznek, illetve a tétből, hogy minden egyes pontra szükségük van. Viszont ott van az a bizonyos Rotherham hazai teljesítmény is. Ezért a gólokkal kalkulálnánk, méghozzá a 2,5 over opciót favorizálnánk, amelyet 1,80-s szorzóért úgymond alacsony téttel kötelező kihasználni. Bátrabbak a Norwich győzelmét és a gólváltást is favorizálhatják. Véleményünk szerint 1-2-s végeredmény fog születni a találkozón.

Rotherham – Norwcih (16:00)
Tipp:Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,80 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: