b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Queen of South – Raith

A Queen of South 3-1-s előnyről várja a visszavágót. A Raith előző mérkőzésen közel kétszer annyi helyzetet alakított ki, ennek ellenére csak az utolsó pillanatokban talált be a csapat. Ma vajon sikerül jobban kihasználni a lehetőségeket? (Fotó : Getty Images)

A skót Championship rájátszás döntőjében 3-1-s állásról várják a visszavágót a felek. Az előny a házigazda Queen of Southnál, viszont a Raith semmilyen körülmények között sem leírható ellenfél.


I Queen of South – Raith I

 

Az elemzést leginkább statisztikai adatokra alapozva írom most meg, hiszen a Raith fantasztikusan teljesített a League One-ban, majd a rájátszásban  nyerni tudtak a Forfar ellen 3-2-s összesítésben, majd jött a Queen of South, ami elsőre nagy falatnak tűnt a Raithnek, viszont az az utolsó pillanatokban szerzett gól ma kapóra jöhet. Ami biztos, hogy az előző mérkőzésen közel kétszer annyi helyzetet dolgozott ki a Raith, akik a League One legjobb teljesítményű támadósorával rendelkeznek. A csapat 75 gólt szerzett 36 forduló alatt

AStatisztikai adatok alapján mindkét csapattól várható 1-1 gól ismét. A vendégektől ma mindenképp meglepetést várok és nem véletlen az, hogy folyamatosan csökken a gólváltás szorzója.

A Queen of South 3-1-s előnyről várja a visszavágót. A Raith előző mérkőzésen közel kétszer annyi helyzetet alakított ki, ennek ellenére csak az utolsó pillanatokban talált be a csapat. Ma vajon sikerül jobban kihasználni a lehetőségeket? (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok ugyan most “becsapósak” lehetnek, hiszen a két fél közt osztálykülönbség van. Viszont a Raith idegenben 1,88-s gólátlaggal rendelkezik, míg a Queen of South 1,44-s átlagot alakított ki. Ezen mutatók a hazai/idegenbeli mérkőzéseket jelentik, viszont nem igazán mérvadóak. Annyi szent, hogy a Raith támadósora most is aktív lehet és vélhetően ma több helyzetet kihasználnak, mint az előző mérkőzésen. Ha szereznek egy gólt, onnantól a Queen of South sem fog ráülni a két gólos előnyére. Egy szó, mint száz a gólváltásban mindenképp van érték. A vendégek minden vágya visszakerülni a Championshipbe, ehhez egy jó hajrá kell a mérkőzés elején, illetve fontos a gólszerzés. Ha gólt szereznek, arra érkezni fog a válasz is véleményem szerint, úgyhogy 1,61-s szorzóért mindenképp van érték a meccsben és erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Queen of South – Raith (17:05)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: