b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Preston – Derby

Ötletadó rovatunk február első napján máris jelentkezik, méghozzá egy angol találkozót szemeltünk ki a kínálatból, amelyet ugyan a “prémium szolgáltatásunkban” nem osztunk meg, hiszen nem tartjuk olyan biztonságosnak, viszont van benne érték, ezért alacsonyabb téttel érdemes lehet, mint ötletadó élni a lehetőségekkel.


I Preston – Derby I

 A találkozón két dolog miatt döntöttünk az ötletadó ajánlás mellett. Elsőként a Preston volt a fő tényező, hiszen az együttes 29 fordulót követően 45-45-s gólkülönbséggel áll, míg a vendégek szinte minden találkozón gólt szereznek, de döntő részben idegenben gólokat is kapnak. Mindkét oldalon a keret részesei a legjobb játékosok, úgyhogy számunkra nincs kérdés, ha azt nyújtja mindkét csapat, amit tud, akkor itt beindul az adok-kapok. Márpedig a gólváltásban van érték és remélhetőleg egyik fél sem zár gól nélkül.

Preston – Derby (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: