b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship: Ismét a feljutás a cél a Huddersfieldnél!

A Huddersfield épphogy lemaradt a Premier League indulásról. (Fotó: Getty Images)

Pénteken folytatódik a Championship és a 2. forduló nyitómérkőzésén a Birmingham és a Huddersfield néz szembe egymással!

A Huddersfieldről ugye köztudott, hogy az előző szezonban parádés teljesítményt nyújtottak és a rájátszás fináléjáig meneteltek, ahol egy peches öngóllal végül a Nottingham harcolta ki a 2022/2023-as Premier League szereplést. Hogy ez mekkora “érvágás” volt a vendégeknek, azt elég nehéz megmondani, de összességében nem volt nagy mozgás a nyári átigazolási szezonban a csapat háza táján. A bajnoki rajt viszont nem alakult jól számukra, bár az is hozzátartozik, hogy a Burnley ellen kellett pályára lépniük, akik végül 1-0-ás győzelmet aratta a Huddersfield ellen. De nézzük meg közelebbről a hazaiakat is. A Birmingham ugye az előző szezonban a kiesőzóna környékén tartózkodott végig és végül a 20. helyen zártak. A Huddersfieldhez viszonyítva 35 pont hátránnyal zártak, ez pedig így előzetesen azért elég beszédes. Ami biztos, hogy a hazaiaknál a cél az volt, hogy a nyár folyamán megerősítsék a védelmet és ennek megfelelően elég sok védőt szerződtettek. Az első fordulóban pedig egyértelműen látható volt, hogy mi a cél a hazaiaknál, ugyanis végig védekeztek a Luton ellen és végül 0-0-ás döntetlennel zártak. 

A Birmingham jóval gyengébb ellenféllel találkozott, mint a Huddersfield, úgyhogy bátran kijelenthetjük, hogy egyik csapat sem kezdte túlzottan erősen a 2022/2023-as szezont. A fogadóirodák sem tudják hova tenni jelenleg az erőviszonyokat, hiszen a szorzók alapján 2.50-2.55-ös oddson tudunk fogadni a hazai győzelemre, míg a Huddersfield győzelmére 2.90-3.00-ás szorzókat kínálnak a legtöbb helyen. Ennek megfelelően nagy esély van ma is arra, hogy pontosztozkodással zárjanak a felek, de ahogy az előző szezonban is megtörtént a mai felállásbán, akár a Huddersfield pontokat is szerezhet. A felek a nyári átigazolási szezonban nem sokat változtattak a keretükön, persze van pár új szerzemény, illetve van néhány távozó is, de ettől eltekintve szinte ugyanazon kezdők szerepelhetnek, mint amit az előző szezonban is megszokhattunk. A csapatoknál viszont az edzői pozíciókban volt változás és nagy kérdés, hogy ez mennyire befolyásolja majd a csapatok teljesítményeit. Ami biztos, hogy a vendégek trénere D. Schofield van nehezebb helyzetben, hiszen az egyik alap védekező középpályás távozott a nyári átigazolási szezonban és az első meccsen a tavalyi házi gólkirály D. Ward is elég súlytalannak tűnt. A hazai oldalon pedig egy igencsak taktikus tréner került kinevezésre, hiszen J. Eustace egyértelműen azért jött a csapathoz, hogy stabil védekezést alakítson ki. Ezt láthattuk az első fordulóban is, ugyanis a Birmingham nem igazán kezdeményezett a támadójátékban és végig az volt a céljuk, hogy a Luton ne tudjon betalálni ellenük. Kíváncsian várjuk ezt a meccset, de nem igazán látjuk azt, hogy itt bármelyik fél megszaladna a gólokkal. Az edzőknek még össze kell szokni a játékosokkal, meg kell találni az erősségeket és így tovább. Az előző évben rendre kevés gólos mérkőzéseket játszottak a csapatok és mi most is úgy érezzük, főleg az első fordulót látva, hogy nem szakítják ki a gólzsák száját a felek. Úgyhogy a 2.5 gól alatti opcióra kötünk fogadást! 

Tipp: 2.5 alatt (Összesített gólok)
odds: 1.61

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: