Championship : Hull City – Rotherham United

Az ötletadó rovatunk második megosztásában egy Championship találkozóban láttunk némi fantáziát, amit leginkább a vendégek miatt érdemes megpróbálni.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
44 nyertes – 22 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon begyűjti a kötelező három pontot a Hull City? (Fotó: AFP)

I Hull City – Rotherham United I

A mérkőzésen a Rotherham idegenbeli mutatóira építenénk, hiszen a vendég együttes 15 idegenbeli mérkőzésen mindössze 5 pontot szerzett ez pedig a 2. legrosszabb teljesítménynek számít a bajnokságban. Az idegenbeli mutatót pontosítva 0-5-10 a mérlegük. A Hull esetében tehát beszélhetünk nyugodtan óriási esélyekről, hiszen a csapat az utolsó 5 hazai bajnokiját rendre megnyerte. Legutóbb épp a Stoke csapatát, de a Sheff Wed, Bolton, Swansea, Brentford és a jelenlegi listavezető Norwich is pontokat hullajtott ellenük.

A Rotherham az egyik leggyengébb idegenbeli mutatóval rendelkezik a bajokságban, ami ma kapóra jöhet az amúgy gólerős támadókkal (Bowen, Campbell) rendelkező Hull Citynek.

Az esélyek tehát adottak és nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a Hull közel áll a 6. helyhez, ami már osztályozót jelentené számukra. Várhatóan ez a cél, míg a vendégek részéről már-már a kiesőzónából való menekvésen van a legfőbb hangsúly. Úgyhogy kiindulva a legutóbbi Hull hazai mérkőzésekből, illetve a Rotherham idegenbeli mutatóiból számunkra nincs kérdés és ezt a találkozót, ha alacsony téttel, mint ötletadó de “rakni kötelező”!

Hull City – Rotherham United (20:45)
Tipp:Hull City (A mérkőzés győztese) odds:1,70 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.