b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Dundee Utd. – Dundee FC – 20:45

A Dundee Utd. hazai pályán jelenleg még veretlen. Vajon képesek lesznek megtartani a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

A Dundee United ismét hazai pályán léphet a gyepre, ennek köszönhetően pedig óriási hiba lenne kihagyni a Championship bajnokaspiránsának a mérkőzését.


A Dundee Utd. előző mérkőzését is favorizáltam, méghozzá az Ayr ellen. Ekkor 4-0-ra nyert a hazai csapat, mi pedig ennek köszönhetően nyertünk. Most egy városi derbi fog megrendezésre kerülni, ám a helyzet ugyanaz. A Dundee hazai pályán eszméletlen amit művel és ténylegesen nehezen lehet a mostani kiírásban azt elképzelni, hogy ezt a csapatot valaki is megállítsa. Igaz a mostani ellenfelük ellen már többször kikapott, vagy épp remizett a csapat, ám a mostani kiírásban oda-vissza verték már a Dundee FC-t a hazaiak.

A szezon során kétszer találkoztak már a felek. Legutóbb idegenben nyert a Dundee Utd. 2-0-ra, de az első mérkőzésen hazai pályán 6-2-re hozta a meccset a csapat.

A Dundee Utd. hazai pályán jelenleg még veretlen. Vajon képesek lesznek megtartani a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

Egyszóval nehéz azt elképzelni, hogy a mostani formájában megfogja valaki ezt a Dundee Unitedet. Mindenképp izgalmas mérkőzésre számítok, ám a hazaiak sikerében továbbra is hatalmas érték van. Ugyan köztudott, hogy egyszer minden széria megszakad, ám nehezen tudom azt elképzelni, hogy pont egy ilyen derbin következzen be ez a pontvesztés. Úgyhogy hajrá Dundee United! Érdekességként, a Dundee United kilenc hazai mérkőzéséből mindet megnyerte.

Dundee United – Dundee FC Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Dundee United (Játékidő eredménye) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: