b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Dundee United – Ross County

Parázs mérkőzésre van kilátás a Dundee United - Ross County mérkőzésen. (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovat mai zárásaként egy skót bajnokit emeltünk ki, ahol a 27. fordulóban a liga két legjobbja találkozik egymással.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
87 nyertes – 46 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Parázs mérkőzésre van kilátás a Dundee United – Ross County mérkőzésen. (Fotó: Getty Images)

I Dundee United – Ross County I

A mérkőzésen a 2. helyezett Dundee fogadja otthonában az 1. helyen álló Ross County csapatát. Ami látható, hogy egyik csapat sem veszi fél vállról a bajnokságot és minden egyes héten, illetve mérkőzésen a győzelmeért hajtanak. A Ross County már-már hátradőlhet, hiszen 11 pontos előnye van, de mindezek előtt ma meg kellene állítani, a hazai pályán igencsak jó teljesítménnyel bíró Dundeet, ha ez sikerül szinte bebiztosították az első pozíciójukat.

A Dundee hazai pályán 7-3-3-s mutatóval rendelkezik és szinte kivétel nélkül gólt/gólokat szerzett a mérkőzésein. A Ross County idegenben viszont többször veszített pontot és 6-4-3 a mérlegük. Ami látható, hogy a vendégek idegenben többször gólt kapnak, viszont erre döntőrészt válasz is érkezik részükről.

Mivel ki-ki párharcról beszélünk és mindkét együttes többször szerez gólt, illetve kap is a jelenlegi “környezetükben”, mi a gólváltást, mint opciót favorizálnánk. Mindkét oldal legjobbjai várhatóak a kezdőkben, szinte hiányzó nélküli mindkét keret. Ezért mi kalkulálnánk a gólokkal és szerintünk ma a Tannadice Park gyepén megzörren mindkét csapat hálója.

Dundee United – Ross County (20:45) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

0
%d bloggers like this: